sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Tuoleja ja pöytiä

Vein kameran huoltoon perjantaina. Siinä oli melko varmasti kennovika, joka korjataan valmistajan piikkiin. Menee noin kaksi viikkoa että saan sen taas käyttööni, joten kuvia en vieläkään saa otettua. Pahvilaatikkojen sisällöstä kuitenkin sen verran, että niissä tuli meille neljä Eamesin tuolia lisää kahden jatkoksi. Ja nyt ois sitte seuraavana vuorossa uuden pöydän suunnittelu. Nykyinen pöytä on niin pieni, että siihen on hankala kattaa isommalle porukalle mitään.

Kuva vanhasta asunnosta. Tässä  tuolit, joita saatiin lisää ja pöytä joka menee vaihtoon.
Pöydän malli on jo aika pitkälti valittu ja materiaalitkin tilattu. Mieheni tekee sen iltatöinä, joten siinä voi vierähtää vielä aikaa, mutta odotus varmasti palkitaan. Malli on otettu Fritz Hansenin Essay pöydästä ja materiaali tulee olemaan saarnia. Pintakäsittelystä ei olla vielä varmoja. Täytyy tehdä muutama mallipalikka ennen kuin se päätetään. Valkolakkaus on kuitenkin aika vahvoilla tämän hetkisissä suunnitelmissa.  Toivottavasti saadaan pöytä ennen joulua valmiiksi tai ainakin viimeistään Kassun yksi-vuotis synttäreille.


Fritz Hansenin Essay pöytä

5 kommenttia:

 1. Hyvältä kuulostaa pöytäsuunnitelmat! Varmasti aivan huippu, kun saa sitten isomman porukan mahtumaan pöydän ympärille. Ite tuskailen pienen pöydän kans, kun siitä ei jää oman porukan jälkeen kuin yks paikka vapaaksi. Yritäppä siinä sitten kestitä vieraita... Meillä uusi isompi pöytä kuitenkin vielä vain haaveissa, kun ensin pitäs hankkia se isompi asunto, johon pöytä mahtuisi. Mutta haaveitahan pitää aina olla! :)

  Katja

  VastaaPoista
 2. aah kuin ihana kuva. sieluni lepää tuossa betonipunkkerissa! pöydästä tulee varmasti täydellinen valkolakkauksineen.
  - annu

  VastaaPoista
 3. Joo niinhän se on, että haaveita pitää olla. Meki asuttiin edellisessä melko ahtaasti ja nyt ku on mahdollisuus niin pitää kyllä heti käyttää tila hyväksi. Vaikkakin tuosta pöydästä saattaa tulla pikkasen liian iso näihin olosuhteisiin, mutta taas sitä seuraavaa unelmaa silmällä pitäen se pitää valmistaa. Ettei sitte omassa talossa joskus tunnu, että tulipa tehtyä liian pieni pöytä :)

  VastaaPoista
 4. Pakko tiedottaa ihan täälläkin, että kun eilen kävin täällä kurkkimassa, niin heti viime yönä näin unta tuosta pöydästä :D Että vissiin ihan hienoa pöytää ootte tekemässä! Meillä se oli unessa miniversiona olohuoneessa sohvapöytänä eikä ollut hullumpi sitenkään...

  -Saila

  VastaaPoista
 5. Kyllähän tuo malli toimis sohvapöytänäki oikein mainiosti! :) Unista voi saada hyviäkin ideoita.

  VastaaPoista