keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Pinnasänky vaihtoon


Ihana shoppailu päivä takana! Siis eilinen. Tällä kertaa ei tarttunu paljo sisustukseen liittyviä juttuja mukaan. Ainoastaan ihanat lintu ja perhos kiiltokuvat, joista aion tehdä taulut lastenhuoneeseen kun sopivat kehykset vain löytyvät. Vaatteita ja kenkiä ois löytyny vaikka kuinka paljon. Että valinnan vaikeus lopulta tuli. Onneksi joskus niinkin päin.Meillä ois pikkuhiljaa aika laittaa Kassu isompaan sänkyyn. Eetu teki sillon edelliseen ahtaaseen asuntoon tavallista pienemmän pinnasängyn, joka nyt alkaa käydä pieneksi. Harmittaa vähän laittaa tuo sänky varastoon. Se passas niin hyvin tuohon meidän omaan sänkyyn, jonka on myös Eetu tehnyt.

Mummulan vintiltä löytyi onneksi ihan hyvä valkoinen pinnasänky, joka pitäisi maalata ja kunnostaa. Siinä hommaa tuleville päiville.

Helppo liikuteltava rullien ansiosta 
Seinän väri makuuhuoneeseen valittiin oikeastaan muovimaton sanelemana. Muovimatto on siis hyvin tunkkaisen ruskea ja kuvioltaan mummomainen. Oli valittava väri, joka ei korostaisi lattian väriä ja kuviota entisestään. Lämpimät sävyt olisivat tehneet juuri sen ei toivotun vaikutelman. Oli  mentävä raikkaiden värien maailmaan, joista piti kuitenkin valita tunnelmallinen ja makuuhuoneeseen sopiva rauhoittava sävy.

Omaksi yllätykseksi päädyimme vaaleansiniseen. Sadolinin maailman väreistä löytyi juuri se oikea sävy: Tobagon pehmeä. Siinä on hieman mentholimaista raikkautta, mutta yleisvaikutelmaltaan se on hyvinkin tunnelmallinen ja rauhoittava sävy. Minun kameralla en saanut tallennettua todellista sävyä kuviin.

3 kommenttia:

 1. Onpas vain loistokkaita kuvia etten sano. Semmoinen kodin rauhallisuus huokuu näistä attraktiivisisen fotogeenisistä kohteista.

  VastaaPoista
 2. Onpa ammattimaista tekstiä :) Kyllä varmaan hyvinkin tuon homman osaat, eipä tulis itsellä edes mieleen alkaa miettiä et miten voi olla korostamatta rumaa muovimattoa liikaa :D Tosin tuossa kuvassa tuo ei edes näytä muovimatolta.

  Kaisa

  VastaaPoista
 3. Kiitos molemmille kommenteista :)vaikken Johannes tiedä mitä attraktiivisuus tarkoittaa, mutta hienolta se kuulostaa ;) Ja rumia lattioita saa myös isoilla matoilla peitettyä ja se varmasti on käytännöllisempi keino..joka useaman mieleen tulee.

  VastaaPoista