perjantai 10. syyskuuta 2010

Siellä satoi jo lehtiä

Eilinen oli kyllä täydellinen ulkoilupäivä! Aurinkoinen ja raikas ilma. Aamupäivällä lähettiin jo Kassun kans liikenteeseen rattailla ja sain ensimmäisessä lehtisateen niskaani. Syksy on siis tullut. Illalla pääsin vielä kavereiden kanssa pyöräilemään, juoksemaan ja saunomaan. Ja mikä parasta, hyvään seuraan. Kiitokset ystäville!

  Syksyllä aina huomaa kuinka nopeaa se kesä taas hurahti ohi. Mutta sitten kun alkaa tarkemmin miettimään mitä kesän aikana tapahtui, niin kyllä se oli silti aika pitkä. Nyt varsinkin, kun sai olla kesän pitkästä aikaa kotona. Ja ilmat suosivat lomailevaa. Näin ihanan ja lämpimän kesän jälkeen on valmis jo syksyn tuloon. Muistan jonkun kylmän kesän, ku joutui koko ajan odottamaan lämpimiä ilmoja, eikä niitä sitten tullut. Ja pian huomasi jo syksyn tulleen, niin sillon tympäs. Ei ollu saanut varastoitua  kesän valoa ja lämpöä talven varalle. Toivottavasti kaikilla on varastot täynnä. :)

Mulla on varastossa ainakin kesäisiä kuvia, joten laitetaampa muutama tännekkin.

kukatki sai kattaauksiin omista istutuksista

  Ja muistattehan myös sen, ettei enää tarvitse huitoa sääskiä ja ötököita ja pelätä punkkeja. Että ei se kesä kaikessa mielessä niin unelmaa oo. Nyt on tietty äkäiset ampiaiset vielä vähän aikaa kiusana. Seuraavassa kuvassa Kassu vetelee mökillä päikkäreitä vaaleanpunaisen sääskiverkon alla. Mahtaa olla hyvät unet :) Eipä tuolla näy kuin peiton myttyrä.vaaleanpunaiset unet :)
   Syksy saakoon tulla!

2 kommenttia:

  1. pääkakkuki päässy blogeileen :)mukavaa kun jaksat päivittää näin tihiään tahtiin tätä sun sivustoa. :)

    -veera

    VastaaPoista
  2. Teijjänki pääkakun saanti jäi sitte ens kesään, ku ennää ei saa tuoreita mansikoita. Hyvää kannattaa odottaa :)

    VastaaPoista