tiistai 7. syyskuuta 2010

Kirjat järjestykseen

Tämän päivän aiheena oli laittaa kirjat hyllyyn. Aikaisemmin meillä säilytettiin kirjat piilossa ovien takana, mutta tänään ne pääsivät esille. Saatiin nimittäin eilen uusi kirjahylly. Edelleenkin vierastan vähän ajatusta, että meidän olohuoneessa on kirjahylly, sillä jo pitkän aikaa olen tottunut olemaan ilman sitä. Samalla kun laittoi kirjoja hyllyyn, siihen alkoi pikkuhiljaa tottumaan. Ja voi olla etten enää huomenna ajattele edes koko asiaa.

Ootteko muuten huomanneet että kirjahyllyt on alkaneet taas yleistyä. On tullut tosi kivoja epäsymmetrisiä hyllykköjä, jossa hyllyt eivät ole minkäänlaisessa järjestyksessä. Tuosta meidänkin hyllyköstä saa hyllyjen paikkoja vaihdettua ja tarkoituksena oli tehdä siitäkin epäsymmetrinen, mutta en onnistunut yksin niitä vaihtamaan. Luultavaasti se tapahtuu myöhemmin tänä iltana.

Nyt kuitenkin muutama kuva tästä symmetrisestä versiosta. Kirjatkin on kaikki yläreunassa näissä kuvissa. Hieman raskas yläosa :) mutta säädetään sitten ajan kanssa.

ps. kiva kun olin saanut jo muutaman kommentin :)


Kommenttien ja mun kirjotusten kellon ajat näyttävät vieläkin sitten mitä sattuun.Koitan saaha ne jossain vaiheessa kuntoon.

4 kommenttia:

 1. Ihana, kun oot niin innostunut tästä blogittamisesta! Tosi kiva kurkistella tänne mennen, tullen ja palatessa. ;) Ihania kuvia ja tunnelmia täällä. minunkin blogi päivittyy ajan kanssa. Yhdellä kädellä aika hidasta hommaa. Nuorin napero nimittäin viihtyy tiiviisti kainalossa.

  VastaaPoista
 2. Tämä taitaa olla sitä alkuinnostusta :) Voi olla että päivitysväli harvenee sitten mullaki ku meen takas töihin. Pitää nyt ahkerasti kirjotella ku on vielä tätä luppoaikaa :)

  VastaaPoista
 3. Mullaki on monesti ollu aikomus, mutta koskaan en oo saanu alotettua bloggaamista. Ei oo oikein ollu mitään punasta lankaa, joka kulkis tekstistä toiseen, niinku sulla tuo sisustus. Kivasti olit kirjat järjestäny värin mukaan, tykkään! Mukavaa lukemista ja koitahan pitää innostus yllä. :)

  VastaaPoista
 4. Eihän siinä tarttekkaa sen kummempaa aihetta, jos vain tykkää pitää blogia. Kyllä sinne aina jutun juurta keksii. Ei muuta ku perustamaan! Huomasit värijärjestyksen :)Kiva jos tykkäätte lukea tätä.

  VastaaPoista