sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Syksyn satoa

Ihana kun on lähellä muummula (minun koti). Monestakin syystä! Tänä syksynä omenapuut notkuvat siellä hedelmien painosta. Ja tuntuu ettei omenat edes vähene, vaikka niitä on jo monta viikkoa syöty monen ihmisen voimin. Kaikille jotka rakentavat tai suunnittelevat rakentamista tai oman pihan laittoa, niin istuttakaa ehdottomasti omenapuu. Näin pääsee mahdollisimman nopeaa nauttimaan omenasadosta. Monesti parina ensimmäisenä vuonna istutuksen jälkeen, puu ei tuota hedelmää. Olen ainakin itse varma siitä, että ensimmäinen istutus omalle pihalle joskus on omenapuu.Eilen pomitut omenat, tänäään leivottu omenapiirakka. (reunat palo :) )
 

2 kommenttia:

  1. Ilmeisesti Jaakolle olit antanut tämän blogin osoitteen, koska tämä oli valmiiksi auki koneella kun tulin Ronjaa nukuttamasta.

    Ihania kuvia, ja sinut tuntien on niitä tulossa lisääkin! Jatkoa odotellaan innolla.

    Kaisa

    VastaaPoista
  2. Joo sille sen annoin :) oot varmaan ensimmäinen lukija täällä..ja ainakin ensimmäinen kommentti. Kiitos siitä! kivs ku saa laittaa muuallekki kuvia ku omalle koneelle. Ku kummiski niitä tulee otettua. Nuo kommenttien ja tekstien kellonajat on näköjään mitä sattuun. voikohan niitä ite jostain säätää.. tässä on paljo vielä opittavaa. :)

    VastaaPoista