keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Teehetkiä

Tämä päivä alkoi melko epämiellyttävästi: palovaroittimen huutoon klo:7. Kerkesin jo säikähtää, mutta onneksi se oli väärä hälytys. Tutkiessani palovaroitinta säikähdyksen jälkeen, huomasin pienen kukkakärpäsen joka kiersi laitetta. Jäi mietityttämään, että oisko voinut olla mahdollista, että se pikkuinen kärpänen ois aiheuttanut hälytyksen. Tai sitten vaan patterit oli lopussa. Pitää varalta ainaki uusia ne.

Muuten päivä mennyt kivasti. Sisko kävi päiväteellä  ja toi mukanaan ihania herkkuaja: Mövenpicin mansikka minileivoksia ja Cashewpähkinöitä. Tälläisina sumuisina koleina syyspäivinä tekee kahvinjuojallakin teetä mieli. Haudutin vielä siskon vierailun jälkeenkin pannullisen Aavikkokerma Rooibosta ja luin kirjaa, kun Kassukin sattui nukkumaan sopivasti. Tällä hetkellä on kesken kirja: Me puolustimme elämää. Kertoo naiskohtaloista Suomen viime sotien ajalta.

Tälläinen ilma on myös otollinen sisäurheilulle. Illalla taidan mennä Spinningiin irrottautumaan näistä kotirutiineista.Sitä odotellessa.
Lasinen teepannu saatiin viime jouluna lahjaksi mun kotiväeltä ja on ollut kovassa käytössä.

4 kommenttia:

 1. Teepannu on todellinen rauhoittumisen symboli suorastaan, ainakin mulle ollut aina :)Sulla on sitte vielä ne just oikeanlaiset teekupit, sellaset isot joiden ympärille ei kädet yllä.

  Kiitos teestä ja olipa mukava taas jutella.

  Kaisa

  VastaaPoista
 2. Oikeassa olet :)Ja kiitos vielä käynnistä ja tuomisista.

  VastaaPoista
 3. Haa, määki sain tietää että sää piät blogia niin toki pittää lukemisten jälkeen jotain puumerkkiäkin tänne laittaa. Ihania juttuja, jatka vaan sammaan malliin- kirjottelee aina mitä mieleen tulee- hyvä asenne :) Käytkö nyt Hukassa? Spinninkiin tekis niin kovasti mieli..

  VastaaPoista
 4. Ihana tietää että sääki oot lukijana :)koitan saaha aikaseksi jotain mielenkiintosta että porukka pysyski lukijoina. Ei sitä itelleenkää jaksa kirjottaa :) Joo hukassa käyn. hyvä paikka! Kiitos kommentoinnista.

  VastaaPoista