maanantai 6. syyskuuta 2010

Lastenhuone

Tänään olen kovasti miettinyt, miten sisustaisin lastenhuoneen. Tosin Kassu ei vielä sen päälle ymmärrä, mutta äitiä syyhyttää jo kovasti sisustamaan, nyt kun siihen on vihdoin mahdollisuus. Uudessa asunnossamme on ylimääräinen huone sitä varten.Ihanaa!

Tärkeintä tietenkin lastenhuonetta sisustaessa on se, että siellä saa lapset varomatta leikkiä ja että siellä viihdytään ja saadaan hyvät leikit aikaiseksi. Ja itse pidän myös sitä tärkeänä, että tavaroille ja leluille on omat paikkansa. Hauskat ja lapsekkaat yksityiskohdat pitää myös muistaa.

Meidän leikkihuoneessa on vielä aika autiota. Ensimmäinen juttu mikä sinne laitettiin, oli Eetun tekemä naulakkohylly, jossa voi säilyttää esim. pieniä esineitä, kirjoja ja tauluja. Naulakoissa voi pitää vaikka ihania lastenvaatteita.




oon niin ihastunu näihin perhosiin :) Eedit teki ne mulle ja laitoin ne kehyksiin. Lapset tekee parasta taidetta!


Koukut on hommattu joskus Indiskasta




2 kommenttia:

  1. Hyvä se on jo miettiä tuota leikkihuonetta. Ei mene kauaakaan, kun Kassu jo siellä touhuaa menemään. Meillä tytöt värkkää jo jos minkälaista leikkiä. Tosin ne leikit ei useinkaan pysy pelkästään leikkihuoneessa. Yks suosituimmista leikkipaikoista on pesuhuone ja sauna :)

    -Katja

    VastaaPoista
  2. Teillä onki tytöt just siinä parhaimmassa leikki-iässä. Ja ihana ku niillä on toisensa kavereina. Uskon, ettei ne leikit pysy pelkästään leikkihuoneessa. Muistaahan sen omastakin lapsuudesta :)

    VastaaPoista