maanantai 27. joulukuuta 2010

Kaksi joulukuusta

Meillähän kävi niin, että ensimmäinen joulukuusi haisi pahalle ja meni harmaaksi, jonka jälkeen alkoi puotella neulasia ihan urakalla. Ja mulla alkoi harmittaan, että eikö me saadakaan pitää tänä vuonna joulukuusta loppiaiseen asti. Nautin siitä, kun saa aamuhämärissä ensimmäisenä laittaa joulukuuseen valot ja juoda aamukahvit tunnelmavalossa. Ja sama homma illalla, kun tulee myöhään kotiin, niin laittaa ensimmäisenä kuusen valaistus.
Onneksi tuohon huolenaiheeseen ei tarvinnut pitemmäksi aikaa takertua, sillä joulupäivänä käydessämme Eetun kotona, saimme uuden kuusen, joka oli valmiiksi haettu ja vailla omistajaa. Tuossa uudessa kuusessa näyttää neulaset pysyvän, joten luultavasti loppiaiseen asti mennään.


Näissä kuvissa on vielä vanha kuusi. Ja melkein kaikki koristeet on tehty itse. Hötyenkelit on joka vuosi entistä hötyisemmät. Vielä ne ainakin näyttää  enkeleiltä.:) Latvatähti on tehty rautalangasta ja helmistä.
Laitan joku päivä tarkempia kuvia itsetekemistä kuusenkoristeista, joita tuli pari vuotta sitten värkkäiltyä.


Saatiin joululahjaksi Pentikin enkelikello. Se on äänetön versio, mutta sen katsominen rauhoittaa kummasti.

2 kommenttia:

  1. Hyvä et saitte kumminki toisen kuusen vielä niin saa tunnelmoida sinne loppiaiseen asti. On se vaan niin ihana tuoksu ku on aito kuusi olkkarissa, ei voi muuta sanoa! :) Mekin vietettiin jouluaatto lasten mummulassa (mun anoppilassa), ja jännitystä sielläki piisas. Emma oli joulupukista ihan paniikissa, mut Ellen ei ollu moksiskaan vaikka kävi sylissäki istumassa. Hyvin on pyhät menny ja uutta vuotta odotellaan... Me lähtään Paljakkaan yhelle mökille ottamaan uutta vuotta vastaan. Mitäs te teette?? Ois kiva nähdä, kohta on Ellenillä ja Kassulla synttäritki! :) Mukavaa loppuvuotta ja työn iloa, Anne!

    VastaaPoista
  2. ...Niin ja piti noista enkelikoristeista ja joulukuusen latvatähdestä sanoa että on kyllä tosi kauniita, sopii teidän kotiin ja tuohon hennon kauniiseen kuuseen täydellisesti :)

    VastaaPoista