perjantai 3. joulukuuta 2010

Perjantai tunnelmissa

Onpas se viikko hurahtanut taas nopeaa, kun huomenna on jo lauantai ja ARVONTA.:) Eli huomenna iltapäivällä saadaan selville kuka voittaa hohdokkaan kuusenalusmaton. Ja ne jotka ei oo vielä lukijoina niin mukaan tähän arvontaan pääsee vielä kun kirjautuu lukijaksi ennen arvontaa. Voin kyllä myöntää että aika hankalaa on se kirjautuminen ja uuden google tilin luominen, sillä kokeilin sitä tänään. Eli pitää vain mennä kohtaan "luo uusi google-tili" ja jos se herjaa siinä vaiheessa, että sähköpostiosoitteelle on luotu jo aikaisemmin google-tili, niin silloin pitää tilata uudet salasanat sähköpostiin kohdasata " unohtuiko salasana". Sitte sähköpostiin tulee linkki joka pitää aukasta ja sitä kautta pääsee laittaan uudet salasanat. Eli silloin ei muutu sähköpostin salasana, vaan se google-tilin salasana. Aika sekavan kuuloinen selitys, mutta jospa se jotakin auttais.

Huomenna olisi vielä työpäivä ja sitten pääsee valmistautumaan viikonlopun ja itsenäisyyspäivän viettoon. Meillä on ollut tapana laittaa jouluvalot ja tähdet itsenäisyyspäiväksi, eli ne kaivetaan huomenna esiin ja mietitään niille paikkoja tässä asunnossa, sillä ensimmäistä joulua asustellaan tässä.

Kuvissa on taas sitä kynttiläaihetta ja aikaisemmista päivityksistä tutut Tine K Homen tuikkukupit, joita jaksan itse päivästä toiseen ihailla. :)Kokeilen saisko kuvista vähän isompia.. Olohuoneen väritys on talvinen

 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti