torstai 23. joulukuuta 2010

Niin valkeata joulua..

Ihana, että tänä vuonna on lunta jouluna! Muistan monia jouluja, kun on ollut niin synkkää ja pimeää lumettomuuden vuoksi.
Lähes aina kun ihmisiltä kysytään, että mitkä ovat joulun värejä, he vastaavat  ensimmäisenä punainen. Mutta ajatelkaapa joulua ilman valkeaa..lunta ja loistoa. Kyllä se on niin että valkea sen joulun tuo. :) No myönnetään, että jos ei tontunpunaista olisi missään, niin kyllä sekin vieraalta tuntuisi. Ja ei unohdeta havun vihreääkää ja kullan kimallusta.Taitaapi olla niin, ettei joulun värejä voi yhden käden sormilla laskea. Ja jokaisella ihmisellä on varmasti omat värit ja aistimukset, mitkä sen joulun tunnelman tuo.
Tänään on meillä siivouspäivä. Jäi tänä vuonna viimetippaan työkiireistä johtuen. Onneksi meillä on liike kiinni tämän päivän, niin pääsee tekemään rauhassa jouluvalmisteluja kotona. Siivouksen jälkeen saa kaivaa viimeisetkin joulukoristeet esille ja kuusikin tuodaan illalla sisään. :)


Tämän ihanan itsetehdyn sydämen sain viimevuonna siskolta lahjaksi. Kuuluu mun suosikki koristeisiin. 

Heijastuma eteisen lasiovesta

  Sain vasta äidiltä tuliaiseksi erikoiskahvia Rovaniemen Mandragorasta, jonka makuun ihastuimme oitis. Oli pakko tilata joulukahvit samaisesta paikasta ja kokeilla muitakin erilaisia kahvimakuja. Kuudenlaista sorttia olis maisteletavana.:)

Huomenna on joulu!! :)

1 kommentti:

  1. Hihih, muistan kun joskus ala-asteella väiteltiin onko joulun värit punainen ja vihreä, vai punainen ja harmaa :D Ite olin punaisen ja vihreän kannalla, nykyisin valkoinen on ehdoton!

    VastaaPoista