sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Ensimmäiset joulukukat

Kolmas adventtisunnuntai! Joulu se sieltä melko kovalla tahdilla taas on tulossa ja sen kyllä huomaa kaupoissa käydessään, sillä ihmisiä on likkeellä massamäärin. Ja sekin aika lähenee kun joulukortit pitäisi postittaa. Mitään muuta en ole vielä sen eteen tehnyt, kuin ostanut joulupostimerkit. Tänään vois illalla vähän piirrellä korttivaihtoehtoja jos vain pikkujoulujen jälkeen jää aikaa. Ensimmäisen jouluaterian makuun päästään tänään ja siinä viimeistään tulee jouluinen olo.

3.adventtisunnuntai
Joulun tunnelmaa lisäävät joulukukat, jotka käytiin eilen ostamassa. Tämä joulun odotus on niin ihanaa ja jännittävää ja kun tekee kaiken pikkuhiljaa, ei mitään stressiä pääse syntymään. Ja tekee vain ne jouluvalmistelut mistä itse tykkää, niin silloin pysyy joulumieli oikeanlaisena.


Hyasintit ovat vielä nupulla, joten niiden tuoksua ei voi vielä tuntea


Kassu haluaa olla kaikessa toiminnassa mukana. :) Nytkin änkes itsensä kuvaan :)


Valkoinen Amaryllis ja enkelikarkit
Nautinnollista ja aistikasta joulun odotus aikaa kaikille!

3 kommenttia:

 1. Mun pitäis varmaan ottaa nuo jouluvalmistelut yhtä rennosti. Keskittyä vain olennaiseen eli kukkiin ja koristeluun... ;)
  Täällä oon syväpuhdistettu sohvat, patjat, matot, kaapit... Homma ei näytä loppuvan. Johtuukohan tästä keskiajan raskaudesta nämä armottomat siivouspuuskat?
  Kello vain käy, olis aika käydä nukkumaan...
  Joulukortteja just väänsin niin kuin aina viimetipassa. Täytyy jättää huomiselle. Mistä se johtuu, että viimetippa on aina se tehokkain tippa ainakin mun kohalla? ;)
  Pitäis kirjautua jotenki lukijaksi, mut en oo saanu aikaseksi.
  -Annu

  VastaaPoista
 2. Pitkästä aikaa tulin blogia katsomaan ja luettavaa ja ihasteltavaa olikin sitte kertynyt pitemmältä ajalta :) Oon ihan pudonnut kärryiltä seuraamistani blogeista kun on ollu muuta mietittävää mutta nyt alkaa aikaa taas löytyä tällekin hauskuudelle.

  Teillä on taas niin nättiä siellä niinku aina. Tuunpa taas käymään ku ens viikolla sinne Rolliksen kanssa matkustetaan :)

  Kaisa

  VastaaPoista
 3. Annulla on tainnu olla se mahtava imuri lainassa jostain :) Tekis kyllä hyvää täälläkin käyttää sellaista, mutta ei taida tänä vuonna ehtiä niin perusteellisiin siivouksiin. Mutta kyllähän se on niin,että puhdas kotikin tekee sen joulutunnelman.

  Tervetuloa Kaisa joulunviettoon! Mukava kuulla, että oot kerenny istahtaa vähäksi aikaa tietsikan ääreenkin. :) Nähdään pian.

  VastaaPoista