sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Suuri kiitos Joulupukille!

Iltaa! Tässä on aatto ja joulunpyhät vietetty hyvässä seurassa ja hyvillä eväillä. Kirjotus suoni ei oikein syki nyt, mutta kuvia laitan senkin edestä, on tullu nimittäin räpsittyä muutaman päivän aikana melko ahkerasti.Aaton aattona tehtiin ahkerasti jouluvalmisteluja kotona. Tuotiin kuusi sisään ja koristeltiin se. Minä leivoin jouluhalot kumpaankin mummulaan viemisiksi ja Eetu teki vielä yömyöhällä jouluherkkuja.(Ylhäällä kuvassa)

Äiti oli laittanu taas kodin niin jouluiseksi ja kauniiksi.Aatto oltiin mun kotona,jossa kävi myös joulupukki. Suuri kiitos joulupukille, kun tuli tänäkin vuonna meitä ilahduttamaan tutulla hauskalla olemuksellaan! :) Silloin viimeistään tulee se joulujännitys itsellekin, kun takaovele koputetaan ja lapset juoksevat pienessä paniikissa ympäriinsä.

Tässä on paras joulupukki, muita ei kelpuuteta kovin helpolla ;) Terveiset vaan joulupukille, että muistaa taas ensi vuonna tulla! :DHerkkua on siinä monenlaista...kinkusta jouluhalkoon Joulupäivää vietettiin mukavissa tunnelmissa Eetun kotona.


Tämä päivä mennyt pikkusen toipuessa joulun syömisistä ja valvomisista. Ja pikkuhiljaa alkaa hiipimään huominen töihin menokin mieleen. Onneksi Eetulla on lomaa, niin se voi pitää täällä taloutta yllä päivisin. Pikkusen oon kade niille, joilla lomaa on. Nauttikaa kaikki sellaiset! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti