keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Uusia Ideoita tälle vuodelle

Jospa sitä päästäis taas pikkuhiljaa arjen makuun ja päivittämään blogiakin vähän tiheämpään. Joulun aikaan ei paljon tullut konetta aukaistua. No jospa teillä lukijoilla olis ollut sama homma, ettekä olis liian monesti kerenneet käydä täällä katsomassa onko uusia juttuja tullut.

En sentään ole aivan kokonaan unohtanut bloggaamista, vaikken ole tänne kirjoitellutkaan. Paljon olen miettinyt, että millä tästä blogista saisi vähän monipuolisemman ja kiinnostavamman. Ja sainkin idean, että alkaisin viereailemaan muiden ihmisten kodeissa ja kuvaisin aina parhaat palat sisustuksista. Tottakait kysyn luvan tullessani :) Oisko teissä lukijoissa halukkaita sellaiseen. Olen varma että jokaisen kotoa löytyy jotakin ainutlaatuista tälläiseen tarkoitukseen. Ja oisko teidän mielestä koko hommassa ollenkaan ideaa? Kun aika yksipuoliselta vaikuttaa nämä sisustusjutut, kun kuvaa aina samoissa nurkissa. Vois vaikka joka kuukausi ottaa yhden vierailun jonnekkin. Ja voishan ne vierailukohteet olla vaikka jotakin ihania sisustusliikkeitä tai tunnelmallisia kahviloitakin.
Ihana huomata se, että päivä todellakin alkaa pidetä! Valon määrä kasvaa päivä päivältä ja aletaan suunnata kohti kevättä. Tänään olin pitkästä aikaan valoisan aikaan kotona ja aurinkokin pilkotti pikkusen aikaa. Kaikki näytti heti niin eriltä ja huomio kiinnittyi lasilintuihin, jotka kimmelsivät kattokruunussa. 

Huomena on loppiainen ja suurin osa jouluksi laitetuista koristeista kerätään pois. Nämä lasilinnut kyllä jätän vielä paikoilleen. Ja eihän ne varsinaisia joulukoristeita olekkaan, mutta olen aina jouluksi ne laittanut.


Hyvää ja idearikasta vuotta kaikille!

4 kommenttia:

 1. Sun idea kuulostaa hienolta, otahan vaan käyttöön! Tietenki pitää lupa kysyä mutta jos vaan joitain yksityiskohtia kuvaa, niin eihän sitä ite talon asukkaat joudu liikaa julkisuuteen.. Minä kyllä käyn täällä lähes joka päivä kurkkaamassa että onko uutta postausta tullut. Iloinen yllätys aina ku oot uuen jutun kirjoittanut! :>

  VastaaPoista
 2. Hyvä idea Anne! Täällä ainakin saa tulla käymään, tosin en tiedä löytyykö täältä mitään kuvattavaa, mutta muutenkin ;)

  Me vietiin maanantaina kuusi pois ku varisi niin kauheesti, huomenna ois tarkotus ottaa jouluvalot pois. Toisaalta kyllä kiva että joulu on nyt ohi ja voi suunnata katseen kohti kevättä ja valoa :)

  VastaaPoista
 3. Ois kyllä mielenkiintoista päästä kurkkaileen toisten ihmisten koteihin, ja nähdä että miten muut ihmiset asuu sekä minkälaisia tavaroita kukin omistaa :) Täältä meijän pikku kopistaki saa kyllä käydä näpsiin kuvia, jos vaan tahtoo..:) Tai sitten sieltä limingasta. Siellä ainaki ois enemmän kuvattavaa. Ja tavarat saa olla kukin omassa nurkassaan.. Vähän väljemmillä vesillä kuin nykyään :D

  Veera

  VastaaPoista
 4. Huippu, että sytyitte myös tälle mun idealle. Siitä oon varma että jokaisesta kodista löytyy jotain erikoista ja ainutlaatuista kuvattavaa. Oikein syyhyää päästä vierailemaan :)

  VastaaPoista