sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Valoja

Ollaan Kassun kanssa kaivettu esiin jouluvalot ja etsitty niille paikkoja. Kassu on tottakai sitä mieltä, että kaikkien paikka ois lattialla. Voitte varmasti kuvitella kuinka onnessaan on poika, kun pääsee hämmentämään valosarjoja. Se ois voinu jatkaa sitä hommaa vaikka kuinka pitkään, eikä mikään aika ollut sopivan pitkä. Hauska, kun jouluvalojen laitostakin tuli niin suuri numero. :) Sanavarastoon kuuluu myös näiden hommien jälkeen "tähti".

Käytiin koko porukalla tekemässä ensimmäisiä jouluostoksia ja näyttämässä Kassulle tiernatähtiä (nyt kun se moisen tunnistaa) ja katsomassa Stockmannin joulunäyteikkunaa. Nyt osaa kyllä kunnolla nauttia näistä viikonlopuista, kun ne erottuu niin paljon normaaleista arkipäivistä. Ja tämän illan kruunaa vielä se, että haetaan pitsaa iltapalaksi. Tosi terveellinen valinta. :)


3 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! :) Lapset osaa iloita niin aidosti itestä pieneltäkin tuntuvista asioista ja elää hetken kerrallaan huolehtimatta tulevasta. Semmosta on riemastuttavaa seurata! Sitä huomaa joka päivä, että silläkin saralla on itellä vielä paljon opittavaa. Meillä nyt nuhaa, yskää, kuumetta ja silmätulehdusta, joten oon ollu jo monta päivää tyttöjen kans kotona ja kouluhommien pino huojuu uhkaavasti ja joulukin tulla jollottaa.. Yrittääpä siinä sitten olla ajattelematta tulevaa :)

  VastaaPoista
 2. Katja, täällä ihan sama tilanne! Pojat ollu sairaana koko viikon ja sisällä siis istuttu koko sakki Sebaa lukuun ottamatta. Ite koittanu iltaisin vähän käydä lenkillä sen verran ettei ihan mökkihöperöidy :) Mutta tämä viikonloppu on kyllä ollut ihana ja mennyt niin jouluisissa merkeissä ja tunnelmassa, että rytmikin on kääntynyt meillä ihan päälaelleen.

  Tulee näitä juttuja lukiessa ihan ikävä "vanhoja" kavereita! Järkätäänpä niin nyt ihan OIKEASTI että nähtäis joululomalla :)

  VastaaPoista
 3. Kaiken maailman sairauksia on ollut nyt liikkeellä, meilläkin ollaan toipumassa pahasta flunssasta.

  Tulkaapa kaikki "vanhat kaverit" meille joululomalla, kun asutaan tässä lähellä kaikkien koteja. Ei tartte edes autolla tulla :) Ois kyllä kiva. Jos vain ootte tulossa koteihinne joulun viettoon.

  VastaaPoista