maanantai 29. marraskuuta 2010

Valkosuklaapannacotta

Eilen testasin uutta reseptiä ja tein valkosuklaa pannacottaa. Odotukset olivat tosi suuret mutta tällä kertaa jouduin pettymään. Ohjeessa käskettiin laittaa seokseen mukaan vaniljatangon sisältä siemenet ja kiehuttamisen jälkeen ne olis pitäny siivilöidä pois. Mutta kysympähän vaan, että mihin siivilään jää pienet vaniljan siemenet, eli ne pienet mustat pisteet? En ainakaan onnistunut saamaan niitä pois seoksesta. Valmiista pannacotista tuli siis liian vaniljaisia ja siemenet toivat koko jälkiruokaan kitkerän maun. Parasta tässä jälkkärissä oli tällä kertaa kastike. Sain syksylä äitiltäni norjan tuliaisina ihanan hillakastikepurkin, jota maistoin nyt vasta enimmäistä kertaa. Kastike on ihanssa lasikarahvissa, jota voi myöhemmin käyttää vaikka salaatinkastikekannuna. Ensi kerralla taidan valita ihan perinteisen pannacotta ohjeen.



1 kommentti:

  1. Ihanan näköistä pannacottaa, ainakin oot osannu kauniisti laittaa jos ei maku ihan ollu kohillaan :)Ite en oo koskaan edes kokeillu...

    VastaaPoista