lauantai 27. marraskuuta 2010

Musta ja pimeä, mutta ei pelottava

 
Meidän vessa on musta eikä siellä ole yhtään ikkunaa. Tästä syystä vessan kuvaaminenkin on hankalaa, koska ilma luonnon valoa loisteputkivalossa kuvista tulee tosi rumia. Ja muutenkin pienessä kopissa on vaikea kuvata. Laitan nyt silti muutaman otoksen tänne. Todellisuudessa vessa ei ole ollenkaan synkkä. Ja tuntui että se vain isoni mustaksi maalattaessa. Maalaushommat on tehty jo heti sillon kun muutettiin tänne, mutta nyt vasta saatiin paikoilleen mustaksi maalattu hylly joka helpottaa paljon sisustamisessa. Saa vietyä vessaanki kaikkea kivaa rompetta. Tässä vaiheessa joku saattaa puistella päätään. :) Mutta itse olen sitä mieltä, että kyseiseen tilaan voi viedä kynttilöitä palamaan ja leikkokukkia maljakkoon. :)


Ruusurasioissa säilytän koruja. Ne löytyi kirppikseltä ja ne on ollut oikeasti kahvipaketteja. Ei ihan heti ulkokuoresta arvais.

Hylly on maalattu samalla värillä kuin seinä. Kiinnikkeet ovat sopivan "karut" vessaan.

Vessapaperitelineessä on loistetta :) valkoinen paperikin korostuu mustaa seinää vasten. Heh..vessan sisustusta :)

Vanha peili on myös kirppislöytöjä.

Johtoja ja putkia. Mustaa ja valkoista.

3 kommenttia:

 1. harmi ku mun kirjautuminen ei onnistunut :(
  mut täytyy mainita että oon usein miettiny miltä teidän wc näyttää ja nyt se selvis :) aivan yllättävän upea tuo musta väri!tykkään.ja juuri ajattelin että pian varmaan saadaan katsella joulun tunnelmaisia kuvia täällä ja niinhän niitä jo olikin!! ja mainitaanpa vielä että hieno tää sun blogi, jatka samaan malliin!! <3
  Jaana

  VastaaPoista
 2. Munkaan kirjautuminen ei jostain syystä ota onnistuakseen.. mutta tiukasti menossa mukana! Tosi persoonallinen veski, jota ei oo vieläkään "ehtinyt" testaamaan...Annukka

  VastaaPoista
 3. Ootteko koittanu luoda uutta google tiliä? Sen kautta pitäs ainakin päästä lukijaksi. Vaikka tiedän kyllä että te luette molemmat tätä :) Kiitos ihanista kommenteista :) Jouluaiheisia juttuja alkaa varmaan pikkuhiljaa tipahella tänne.Kirjottelen aina vain kun kerkeän.

  VastaaPoista