lauantai 27. marraskuuta 2010

ArvontaTänään käynnistyy ensimmäinen blogiarvontani, joka on voimassa ensiviikonloppuun asti. Eli ensi lauantaina selviää, kuka lukijoistani saa omakseen pyöreän hopeanvärisen kuusenalusmaton. Matto on sen verran ohut että sitä voi käyttää muussakin joulukoristelussa, esimerkiksi pöytäliinana. Kirjautukaahan lukijaksi, niin olette mukana arvonnassa.:) Tänä viikonloppuna on tulossa muitakin blogipäivityksiä, koska minulla on koko viikonloppu vapaata ja vielä maanataikin siihen perään. :)

4 kommenttia:

 1. Oisko voinu oikeampaan hetkeen sopia tää tämmönen arvonta ku ihan vasta mietin et pitäis joulukuusen alusta hankkia :) että toivossa on hyvä elää...jos osuis kohdalle :)
  On muuten tosi nättiä kangasta, ihana!

  VastaaPoista
 2. No nyt sitte jännityksessä ens lauantaihin ;)

  VastaaPoista
 3. Meillä on kovasti mietinnässä, laitetaanko omaan kotiin joulukuusta vaiko ei. Pakko nyt siis kokeilla onnea, josko asia ratkeais tätä kautta. Jos onnetar suosii ja kuusenalusmatto matkaa meille ni asia on sillä selvä :)

  Sekoilin muuten tuon edellisen kommentin kanssa jotain. Eli tässä sama kommentti uudestaan :) Toivottavasti näyttää nyt käyttäjätunnuksen sijaan mun oman nimen..

  VastaaPoista
 4. Suosittelen kyllä laittamaan oman kuusen, vaikkei kuusimatto kohalle sattuskaan :) Se tuo niin paljon joulutunnelmaa. Ja teilläki varmasti tytöt tykkäis ku ois ihan oma kuusi.

  Poistin sen edellisen kommentin tuosta näkyvistä. Kiva ku tulit ihan viralliseksi lukijaksi :)

  VastaaPoista