maanantai 1. marraskuuta 2010

Kotona ollaan

Tulin eilen myöhään illalla takaisin kotiin. Tosi onnistunut ja kiva oli reissu, mutta kotiinkin on aina ihana tulla. Totta on myös se, että reissussa aina rähjääntyy,varsinkin tuollaisella shoppailuun painottuvalla reissulla.
Perjantain kiertelin Helsingin sisustusliikkeitä. Ehdottomasti paras perjantain kohokohta oli se, kun löysin aivan ihastuttavan liikkeen, josta en ollut aikaisemmin kuullut mitään. Sen liikkeen haluan esitellä teille vähän paremmalla ajalla tällä viikolla. Ja se on todella esittelemisen arvoinen. Malttakaa odottaa siihen asti.

Lauantai päivä kului ystäväni kanssa liikekeskus Jumbossa shoppailun merkeissä ja illaksi päästiin rauhoittumaan Hotelli Flamingoon. Siitä alkoi sitten reissun rentoutus osio. Sunnuntaina vietettiin aikaa Spa & Wellness kylpylässä, joka yllätti meidät positiivisesti. Kanelin tuoksussa,kynttilän valossa,erilaisissa saunoissa ja altaissa pääsi mieli todella lepäämään. Kylpylän jälkeen söimme ravintolassa ja sen jälkeen alkoi reissu kääntyä loppua kohden. Lento oli Oulussa klo 21:25 ja oli ihana tulla kotiin.

Näkymiä hotellin ikkunasta. 12.kerros


Ja tiedättehän, että kun saapuu ressusta kotiin, vallitsee jonkin aikaa se "matkalaukkukaaos".Sellainen on nyt täällä, mutta en anna sen häiritä.Siivoamisen sijasta laitan tuikkuihin tulet ja keskityn uusien sisustuslehtien lukemiseen.
Tuikkukupit on TineKhomen, löytyi sisustusliike Nougatista

3 kommenttia:

 1. kaivahan sieltä matkalaukun kätköistä kaikki ostokset ihmisten ilmoille, ja pistä tänne niistä kuvia. :)

  veera

  VastaaPoista
 2. Nuo tuikkukupit näyttää todella hyviltä,tunnelmalliset! Ja tuo kuva ikkunasta on kyllä onnistunu! Aivan kuin viikonloppukin :)
  Jaana

  VastaaPoista
 3. Ihanasti tulee se valo nuista laseista läpi, ku on kynttilä sisällä. Kiitokset Jaanalle vielä viikonlopusta!:)oli todella onnistunu reissu!

  VastaaPoista