lauantai 8. tammikuuta 2011

Vierailu 1: Vanhan talon henki

Loppiaisen iltana ajelimme kyläilemään sukulaisystävillemme Muhokselle. Siinä lähtöä tehdessä tuli mieleen, että nyt voisi suorittaa samalla sen ensimmäisen blogivierailun ja otin kameran mukaan. Ja tämä kohde oli muutenkin mielessä silloin kun suunnittelin näitä vieriluja. Illalla ei vain saanut hyvin kuvattua kaikkea sitä mitä olisi halunnut, mutta pitänee mennä valoisan aikaan joskus uudestaan, niin saa monista nyt kuvaamatta jääneistä paikoista kuvia. Näiden kuvien avulla kyllä varmasti pääsette silti tämän vanhan puutalon tunnelmaan.
Niin se vain on että vanhan talon henkeä ei rakentamalla saa. Ja se joka vanhan talon omistaa, omistaa aarteen jota pitää vaalia ja hoitaa. Tässä talossa on osattu tehdä ne molemmat; huolella remontoida ja hyvällä maulla sisustaa ja mikä tärkeintä, asumisen jäljillä siloittaa.
 
Loppiaisvierailulla nähtiin vielä yksi kaunis joulukuusi.
Tämä takka kuuluu juuri niihin vanhan talon helmiin, jotka pitää ehdottomasti säilyttää ennallaan remontoidessa taloa. Onneksi sen arvon ovat tämän talon asukkaatkin ymmärtäneet. 

Ihastuttaviin rasioihin on kätketty pikkutytön kenkiä.

Eteisen apteekkarin laatikostoon mahtuu paljon pientä tavaraa, jota varmasti jokaisesta kodista löytyy. Ja antaahan tällainen laatikosto eteiseen kodikasta ilmettä.

Ensimmäinen blogivierailu on nyt toteutettu ja itse olen koko ajan enempi tyytyväinen tähän ideaan. Odotan jo innolla, että pääsen seuraavalle vierailulle jonnekkin.

5 kommenttia:

 1. Onpa kauniin näköinen koti, ihana! Lisää näitä, näistä saa niin paljon kivaa mieltä ku katselee kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ensimmäiseltä vierailulta.. Lisää tämmösiä. :)

  Veera

  VastaaPoista
 3. Vois ottaa vähintään yhen vierailun kuussa..Huippu jos teitäkin (ainakin muutamaa :)) kiinnostaa tämä juttu.:)

  VastaaPoista
 4. Täältäpäs löytyi tutun näköinen koti :) Ihana blogi sinulla.

  VastaaPoista