tiistai 25. tammikuuta 2011

Pienen miehen kekkerit


Saatiin vihdoin sunnuntaina järjestettyä Kassun 1-vuotis synttärit. Sairastelujen vuoksi oltiin jouduttu muuttamaan suunnitelmia
aksikin kertaa. Kiireaikataululla piti nytkin leipoa ja järjestellä, mutta se ei haitannu. Lauantaina leivottiin pikkupitsoja yö kahteen asti, mutta hyvällä fiiliksellä väsymyksestä huolimatta. Ei olla pitkiin aikoihin saatu järjestää kunnon kekkereitä. Olihan sitä vilskettä, kun tämän kokoseen asuntoon kutsutaan niin paljon vieraita ja pieniä vieraita oli mukana myös. :) Oli mukava kun niin moni pääsi tulemaan. Kiitokset vielä kaikille vieraillekin.


 Juhlissa tarjottiin perinteisesti täytekakkua. Toisena makeana herkkuna oli kinuskirahkaa ja karpaloita. Suolaisen puolen hoitivat pikkupitsat ja kanasalaatti. Lisäksi oli keksejä ja karkkeja. :)

Marsipaanieläimet


Perhoskulhon sain mieheltäni synttärilahjaksi muutama vuosi sitten.

Juhlinnan jälkeen se arki alkoi työntäyteisenä ja hieman väsyneenä. :) Mutta mieltä virkistää onneksi välillä näyttäytyvä aurinko ja pikkupojan jatkuva touhuaminen. :)

6 kommenttia:

 1. ONNENTOIVOTUS KASSULLE ja turvallista sekä touhukasta uutta alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Onnea Kassulle! Meilläkin vietettiin viikonloppuna Alvarin synttäreitä. Ei mitään suuria leipomuksia, mutta pitihän se kakku tehä..:) Tsemppiä sulle työn ja arjen pyörittämiseen. Siinä on varmasti omat haasteensa saada sovitettua kaikki samaan päivään. Mutta toisaalta vaihtelua kotona olemiseen. Mä käyn sisäistä kamppailua et haluanko lähtä töihin vai olla kotona..:)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut Kassulle! Hieno kakku! Kaisa

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Vahingossa poistin tän jutun, mutta nyt tulee uudestaan... :)

  Herkullista oli, kiitos vielä!
  Täytyy muuten ilmoittaa, että sain vihdoin liitettyä itseni lukijaksi. ;)

  VastaaPoista
 6. Kassu kiittää onnentoivotuksista! :) Jee! Yksi uusi lukija! :) vaikka hävettää melkeen ku nykyään niin harvon päivitän tätä.malttakaa ootella niitä valoisia iltoja niin juttua irtoaa enempi :)

  VastaaPoista