maanantai 17. tammikuuta 2011

Kamppailua aikaa vastaan

No jopas on ollut hakusessa tämä blogin päivittäminen. Älyttömästi juttuja olisi mielessä, mutta aikaa ei vain yksinkertaisesti ole ollut. Illalla kun ois aikaa näpsiä kuvia ja kirjotella, niin silloin on jo niin pimeää ettei hyviä kuvia tule. Kun kevättä kohti mennään niin päivitysten määrä lisääntyy varmasti. Tässä muutama hämärähkö kuva makkaristamme.

 Kassu sai ihanan koiratyynyn mummulta joululahjaksi. "vahtikoira vartioi, uskollisna meitä.."


Joskus haaveilee tuollaisista kelloista, jotka eivät paljon aikapaineita luo. Toinen on pysähdyksissä, toinen kokonaan ilman viisareita. :) Nämä kellot olen saanut vaariltani, jolla oli ennen suuren suuret kellokokoelmat.

Viime päivinä on tullut hirveä tarve vähentää näkyvillä olevaa tavaraa ja miettiä niiden käyttötarkoitusta. Sitä on päässyt kertymään taas ihan liikaa. Kassun tulevassa huoneessa on esimerkiksi kuusi kappaletta tuolia ja yksi sohva. Kuulostaa varmasti teidänkin mielestä erittäin järkevältä. Todellinen tarve huoneessa olisi tietokonepöydälle ja jonkinlaiselle lelulipastolle, mutta niiden sijaan huone on kerätty täyteen istuimia! Ja mikä pahinta, kaikki tuolit ovat ihania ja sellaisia mistä en haluaisi luopua. Pitäisi olla joku lämmin varasto, missä voisi tuoleja säilytellä ja sieltä aina mielensä mukaan vaihdella kunkin sisustuskauden mukaan. Ehotinkin miehelleni, että saunahan olisi hyvä lämmin säilytysvarasto, mutta tämä ehdootus tyrmättiin oitis. :)

Tälläkin hetkellä istun puisella lastenjakkaralla kirjoittamassa. Tietokone pöytänä toimii ruusukirjailtu koukeroinen rokokoo-tuoli.:) Sisustusongelmia pähkäilemään jään..

5 kommenttia:

 1. aivan ihanat nuo kellot ja pitsi nauhat!

  VastaaPoista
 2. hauska tuo koira-tyyny! :) ota sellasena päivänä ku on aikaa ja valoa, kaikesta mahdollisesta kuvia, mistä nyt oot aatellut tänne postatakaan. Sit sulla on useammalle päivälle valmiina ainakin ne kuvat, niin ei jää ainakaan kuvien puuttumisesta kiinni :) jos ymmärsit mitä tarkotin...

  VastaaPoista
 3. Ymmärsin Saara mitä tarkotit! Ku oon yrittäny toimia just noin. Sellasina päivinä ku on ajatellut ottavansa paaaljon kuvia, niin sellasina päivinä on tähän mennessä menny niin, ettei oo kerrassaan päässy ennen pimeää räpsimään. Ja jotenki ehkä kivempiki, ettei se kuva oo kauaa kulunu täällä omalla koneella.

  VastaaPoista
 4. Ottasin mielellään saunan tilalle lämmintä varastotilaa! Sitä tarvitaan aina. Tuli nuista kelloista mieleen se Ylivieskan reissu sillon aikanaan: Uno-pelit, kellokokoelma, Kärkkäisellä käynti... Oli kyllä mukavaa:)

  VastaaPoista
 5. saunottua tulee ihan liian vähän siihen nähen mitä niistä neliöistä maksaa vuokraa.Silti sitä hakee aina saunallista asuntoa..:) Se Ylivieskan reissu oli kyllä huippu sillon. Ei tarttenu mennä kauas lomalle, että pääsi ihan loman makuun :)

  VastaaPoista