keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Synttärikekkerit

Pingu kakku tuotti suurta hilpeyttä synttärisankarille :)  Mini vaahtokarkeista sai kivasti kakun koristeltua Igluksi.

Viirit askarreltiin värikkäistä kuviopapereista













"Jontikka" rattorin onnellinen omistaja.  Keltainen ja vihreä ovat oikeat värit tämän maatilan-isännän traktoriin.




3-vuotis kekkereitä juhlittiin viikonloppuna sukulaisten kesken. Juhlat jatkuvat vielä ensi viikonloppunakin. Pieneen kotiin ei voi kaikkia vieraita pyytää kerralla kyläilemään.
Näitä kuvia taas kun katsoo, tulee suuri tarve uudelle kameralle. Taitaa sen hankinta silti mennä lähemmäs kesää. Mutta pahoittelut kuvien huonosta laadusta. 
Oon ollut tosi onnellinen siitä,että blogiini on löydetty. Tervetuloa uudet lukijat! Koitan keretä vastata haasteisiinne mahdollisimman pian.





9 kommenttia:

  1. Niin söpö tuo kakku!:) Itelläki oli mietinnässä Ellenin synttäreille iglu-muffinsit ku satuin Kinuskikissan sivuilla törmäämään, mut päädyinki sit toisenlaisiin..ja prinsessakakku oli meillä, jostain ihmeen kumman syystä;) Mahetsun traktorinki on synttärisankari saanu!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän nopeasti kommentoi :) Sain niistä kyseisistä muffinsseista tuohon kakkuun ideaa. :) Eka yritin kuumeisesti miettiä miten saan aikaiseksi jonktikka rattori kakun. Sitten tulin siihen tulokseen että minä en saa aikaiseksi siistiä sellaista. Sitte piti miettiä joku toinen kiinnostuksen kohde. Pingu on siellä kärkipäässä myös. :)

      Poista
  2. Ihanat herkut ja tuo teidän keittiö ja ruokailutila niin kauniit. ♡ pitäis kyläillä puolin ja toisin.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pitäis kyllä todella :)oon miettiny ihan samaa!

      Poista
  3. Vau! Hieno kakku! Just samalla idealla oon aatellu tehdä meidän 2-vuotiaalle lammaskakun. Kick-patukoista pää ja vaahtiksista turkki. Niin ja kivalta näyttää muutenkin:).

    Anna-Sofia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kuulostaa tuo lammaskakkukin hyvältä idealta! Laitappa kuvaa jos toteutat sen :)

      Poista
  4. Ihanat tarjoamiset söpöisellä sankarilla <3 Löysin herkullisen ja kauniin blogisi ja jäänkin sitä seuraamaan :) mistä nuo huikeat salaattiottimet on? ne olisi pakko saada!! laaav :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, huomasin vasta nyt nämä kommenttisi! Mahtavaa että oot löytäny lukemaan blogiani. :) Oon vaan pikkusen amatööri näissä jutuissa. Mun pitää perehtyä miten voin laittaa blobini sulle sähköpostiin. Salaattiottimet on Riviera Maisonin. Ostin ne Oulusta White Maisonista. Määpä perehdyn tuohon sähköpostihommaan...

      Poista
  5. vielä pari kysymystä: saisinko myös tuon herkullisen salaatin ohjeen ja voisko blogisi tilata suoraan sähköpostiin? kiitos :)

    VastaaPoista