keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Leikkihuoneessa

Vaatehuoneen ovi on otettu osaksi leikkihuoneen sisustusta maalaamalla se liitutaulumaalilla.

Turkoosin listan on mieheni valmistanut jyrsintäkoneella. Se kehystää mukavasti kalatapettia.
Valkoinen muovilokerikko on kirpputorilöytö. Siellä on hyvä säilyttää pikkutavaroita.Tänään saan viettää vapaapäivää keskellä viikkoa. Tuntuu todella laatuajalta, kun saa rauhassa leikkiä ja tolskata Kassun kanssa. 
Ollaan ihmetelty kimmeltäviä pakkaspuita , joihin auringon säteet tekevät kimaltavia timantteja. Kassu sanoikin ,että "äiti, haetaan nyt sulle tuolta ne timantit niin voit olla prinsessa " :) Sanoin sille, että ne on luonnon omia timantteja, ettei niitä voi hakea, mutta voimme niitä ihastella. Sitä vastausta poika jäi selvästikkin miettimään, mutta tyytyi silti siihen.


7 kommenttia:

 1. ei vitsit, mä just tänään istuskelin bussissa ja kattelin just samaa että onpa kaunista, niinku timantit kimaltelis :)

  VastaaPoista
 2. Meillä on kotona vanhassa Mikon huoneessa tuommoinen samanlainen lokerikko seinällä, muistatko? Tai en oo varma onko se jo otettu pois, mutta muistan kun pienenä kävin aina haistelemassa lokerikon hyllyltä Mikon ja Cajanin Ollin tekemää "sissisuolaa", joka oli pienessä lasipullossa. Siinä oli sekaisin muistaakseni vettä, ruokaöljyä, sinappia, pippuria, suolaa ja ties mitä... haju palautuu mieleen vieläkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu että alan muistamaan :) Jotku hajut ja tuosktut jää niin vahvasti mieleen! Se on oikeastaan aika siistiä. Niitä muistelemalla voi päästä hyvinkin kauas muistoihin. :)

   Poista
 3. Kivat nuo listat. Toimivat ikään kuin kehyksinä tapetille ja tuovat kontrastia. Ihana pikkumies teillä:).

  Anna-Sofia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oon ollu ihan innoissaan tuosta listajutusta. Nuistaki vois kehitellä vaikka mitä.

   Poista
 4. Iso ja ihana poika omassa valtakunnassaan.
  Mulla on ollut liitutaulumaali jo pitkän aikaa kaapissa odottamassa.
  Mitäs sä tuumailet, onnistuuko sitä vetää suoraan valkoisen seinän päälle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen oli joku pohjamaali,jota suositeltiin. Se teki pohjasta hieman rypyläisen,että liidun jälki jää paremmin pintaan kiinni. Suoraan jos maalaa seinälle, saattaa tulla liian liukas. En muista nimeä.. varmasti maalikaupasta osataan neuvoa.

   Poista