lauantai 19. helmikuuta 2011

Pannukakun paikka

Minä siivosin ja Eetu korjasi autoa tämän päivän ja sen kunniaksi oli pakko tehä pannukakku. En muista millon olisin viimeksi syönyt tai ainakaan tehnyt pannaria, niin yksinkertainen kuin se on valmistaakin. Oi että se maistui hyvälle siivousurakan jälkeen. Kaikilla joilla on aineet (muna-vehnäjauho-maito-suola) valmiina kaapissa niin laittakaahan pannari paistumaan lauantai illan piristykseksi.

3 kommenttia:

 1. Vieraat lähti just, ja tarjolla oli - - - ylläripylläri - - - PANNARIA! :)

  Namskis että oli hyvää! Oon niin kämmäri leipomaan, että saan yleensä justiin ne leipomukset epäonnistumaan, jotka kaikilla muilla aina onnistuu (esim. pannari ja sämpylät). Nykyään oon kuitenkin kehittynyt sämpylöiden tekemisessä, ja pannaritaikinasta oon saanut niin hyvän ohjeen, että sillä onnistuu takuuvarmasti aina! En tiiä teetkö jo niin, mutta uusin vinkki, jonka oon saanut, on että voi kannattaa laittaa uunipellille sulamaan uuniin ennenkuin taikinan kumoaa pellille. Kun voi on sulanut, niin sitten siihen päälle kumotaan taikina ja annetaan paistua. Tulee tosi hyvää näin (myös ihan vähän rasvaista)... mutta ihminenhän tarvii rasvoja! :P

  VastaaPoista
 2. No itellä on ollu sama ongelma ja siks varmaan tulee niin harvoin tehtyäki pannaria. Että kiitos vain voi vinkistä :) Pitää ens kerralla kokeilla! Ja haluaisin kyllä tietää sen ohjeenkin millä teet sitä.. ku tuo mun ohjeella tehty ei ollu kyllä aivan parasta pannukakkua mitä oon syöny. Että jos vaan viitit niin laitappa tänne tulemaan..:)

  VastaaPoista
 3. Hih! Laittelin tässä ruokaa pesueelle ja ajattelin, että pitäisköhän tehdä pannari päiväkahville. Pannari on näköjään rulettanut muillakin! Meilläkään sitä ei oo syöty pitkään aikaan. Hyvää oli ja vielä olis puoli peltiä tyhjäämättä. :P Mun ohjeessa pannaritaikinaan tulee myös vaniliinisokeria, joka tuo ihanan lisän siihen.

  VastaaPoista