sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Kotikuvaamo

Tänään sataa justiinsa niitä isoja lumihiutaleita, joita pienenä otettiin kiinni suu auki juosten katulampun valossa.:) Tänään ei olla vielä ulos asti keretty juoksentelemaan, sillä on ollut hauskaa sisätekemistäkin. Laitettiin tänne kotia valoisan aikaan kuvaustudio pystyyn ja otettiin pojasta 1 vuotis kuvat.

 Minä ja Eetu toimittiin viihdyttäjinä ja hauskuuttajina ja pappa yritti parhaansa mukaan ottaa eläväisestä kuvauskohteesta tarkkoja kuvia. :) Taidolla ja hyvillä kuvausvehkeillä saatiin loistavia kuvia! Säästyttiimpähän kuvaamossa käynnistä ja uskon että päästiin kotioloissa parempiin ja luontevampiin lopputuloksiin. Ja mukava kun saadaan teetettyä suuriakin kuvia niin ettei kuvan laatu ja tarkkuus kärsi.

"Virallisen" kuvaustilanteen jälkeen pappa hauskuutti Kassua peilin edessä.:)   
Mun ottama testikuva ennen varsinaista kuvausta. Miau Mirrikissa oli kaverina kuvassa.:)

Päivän sisustusaiheena on joululahjaksi saamani koruteline.Tällä hetkellä sitä säilytetään vessassa, mutta haaveilen pienestä sievästä peilipöydästä, jonka päälle se passaisi täydellisesti. Sellaisen saan kuulemma heti kunhan on aikaa tehdä. Mistäköhän sitä aikaa järjestäisi? Aina keinot keksitään tuollaisissa onegelmissa.:)Onneksi nuo korunvartijat eivät ole harakoita! :)

2 kommenttia:

  1. Uskon, että siellä on tullu loistavia kuvia!
    Kannatan kotikuvausta. Meillä ainakin tuli kotona paljon paremmat otokset, harmi kun ei ensimmäisen kanssa hoksattu. Pitäis saada vain teetettyä. Jääny jostain kumman syystä koneelle roikkumaan... :)
    Äkkiähän se Eetu yhden pöydän väsää. Vähän kateellisena sen taidoille. Illalla puutyöt ja pakotin Tuuret mukaan hiomaan, sillä voiko vastenmielisempää hommaa puutöissä olla? Nooh, ehkä ne sängyt on keväällä valmiit. Toivossa on hyvä elää. :D

    VastaaPoista
  2. Ottaskohan Yty Lennastakin sitten yksvuotiskuvat kun on sen aika?? :) Mekin nimittäin oltiin niin pettyneitä Leevin yksvuotiskuviin, vaikka mielestämme vietiin Rauman parhaaseen kuvaamoon ja esitettiin vielä tarkat toiveetkin! Aina ei saa mitä haluaa tai tilaa. Toisaalta olis itelläkin vuosi aikaa opetella käyttään tota meidän kameraa kunnolla, en vain enää usko itseeni kun oon kaks vuotta aikonut tarttua toimeen enkä vieläkään silti oo saanut aikaiseksi mitään :D

    VastaaPoista