tiistai 26. lokakuuta 2010

Pitsiä

Heippa vain pitkästä aikaan. Kiire vain yltyy, mitä vähemmmän on enää lomaa jäljellä. Pitää saada mahdollisimman paljon aikaiseksi ennen töihin lähtöä.
 Löysin meidän hääkuvalle aika mielenkiintoiset kehykset. Kehyksiin on liimattu oikeaa pitsiä ja sitten maalattu päälle hopealla maalilla. Pitsi sopii aika hyvin hää aiheeseen, vaikka omissa häissä ei tainnut olla sitä missään muodossa. No nytpähän on ainakin kuvaa kehystämässä.


Kukkakimpuissa on joskus katkenneita kukkia, nekin kannattaa hyödyntää ja laittaa vaikka yksittäin pieniin maljakoihin. Tämä pikku maljakko on oikeasti kynttilänjalka, mutta kun sen kääntää toisinpäin, siitä tulee hyvä kukkamaljakko. Löysin sen vasta kotoa, kun äiti siivoili kaappeja.


Tänään saatiin uusi ruokapöytä kotia. Onhan se hieno ja ISO! Laitan siitä kuvaa luultavasti tällä viikolla. Kunhan kerkiän päivänvalolla kuvia ottamaan.

3 kommenttia:

 1. Tosi hieno kyllä tuo kehys! Ja muutenki kivoja kuvia!Joko töihinlähtö jänskättää? :) -Erika

  VastaaPoista
 2. Eetu kerran kaupassa käydessään kehotti heittämään kommenttia useammin tänne sun blogiin niin tottahan toki haluan jottai laittaa, ku kerran lähes joka päivä käyn tän sun sivun tarkistamassa! :) sulla on ollu hauskoja ideoita ja kivoja kuvia. siksi kait tämä kuuluu vakiokyttäysblogien listaan ku sun kirjoitukset on aina vähän mitä milloinkin. pysyy mielenkiinto yllä! :) ja ihana toi hääkuvakehys!!

  VastaaPoista
 3. Kyllähän se töihinlähtö alkaa sieltä pikkuhiljaa hiipimään.:) ei se niin kamalasti jännitä. Onhan se tietty uus elämäntilanne taas opeteltavana.

  Ja tosiaanki välillä kaipailee näitä kommentteja! ku se kertoo aina sen,että en ihan turhaan täällä yksikseen höpise. Kiva kuulla että tulee luettua tätä! Mielenkiintoa on enempi taas kirjottaa.

  VastaaPoista