keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Askartelua

Tänään hyödynsin ensimmäiset Kassun päikkärit askartelemalla kehyksiin paperilintuja. Käsityömessuilta ostin ihanan paperikokoelman ja niistä piti päästä tekemään jotakin kivaa.

Monenlaisia kuviopapereita 
Silppuamisen lopputulos
Tällä hetkellä mulla on näköjään menossa joku lintuaikakausi, kun tuntuu että kiinnittää huomiota kaikkeen lintuaiheeseen. Eilen huomasin kotona äitin ja isin häälahjaksi saaman Aarikan servettitelineen, joka on linnun mallinen. Koko elämän aikana en oo siihen mitään huomiota kiinnittänyt, mutta nyt ihastuin siihen. Ja sain sen vielä itelelle! :) vautsi!

Ihastuttava servettiteline

5 kommenttia:

 1. pakko oli nyt kommentoida ku oli päivällä tästä puhetta! :) hienoja juttuja oot värkkäilly ja huippua, oot saanu karpaloita! on se vaa kumma ku yhtäkkiä jotku vanhat esineet nousee yhtäkkiä arvoonsa.mäki yks päivä löysin kaapista maijalta saadun hopea tarjottimen.ja sehä oli hieno enkä oo ikinä käyttäny! mut nyt sitte! :D
  ja toi kassun raketti on ihana! Jaana

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo lintutaulu kyllä.Ja tuo servettiteline!:) Pitäis päästä kyllä käymään teille joku kerta ku on sielläpäin. En oo käyny edes teidän uudessa kodissa. Ja tännekkipäin tervetuloa!:) -Erika

  VastaaPoista
 3. Nuo linnut on kyllä aivan mielettömän ihania, ja uskomattoman hienon taulun sait noista papereista aikaiseksi! Ihmettelen aina miten joillakin luovuus kukkii, tuntuu että itse ei ikinä sais aikaiseksi mitään noin herkkää ja hienoa :)

  Saila

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia mainioista kommenteista. Vois omiaki vanhoja tavaroita kattoa vähän uudella silmällä. Ei tiiä vaikka mitä aarteita löytäs.:)

  Lintutaulussa on kyllä suuressa osassa nuo ihanat paperit.Nykyään niitä on niin kaikenlaisia.

  VastaaPoista
 5. Samaa mieltä edellisten kans eli tosi hieno lintutaulu ja servettiteline! Mulla alko lintukausi alkukesästä, kun löysin vanhan lasilinnun tavaroita penkoessa. Ja sitte ostin rautalintuja sen kaveriksi terassille ja sisälle. Linnuissa kiehtoo niiden huolettomuus; "Oi katsohan lintua oksalla puun, se laulaa niin kauniisti aina...vaan aina sen mieli on riemuisena, ei huomisen huolista huokaa..." :)

  Katja

  VastaaPoista