maanantai 18. lokakuuta 2010

Pientä sakkia ja Hop Loppia :)

Viikonlopusta ei vauhtia ja mekkalaa puuttunut! :) Meillä oli yökylässä kaksi pientä ihmistä, joilla oli virtaa vaikka muille jakaa. Ja päivähoitoon tuli aina vielä kaksi lisää. Tuli käytyä puistossa ja ulkona useaan otteeseen ja olihan meillä hauskaa. Koko viikonlopun huipentuma oli lauantaina, kun lähettiin tuolla porukalla Hop Loppiin, sisähuvipuistoon. On muuten tosi hyvä paikka lapsille! Kokonainen halli täynnä kiipeilyratoja ja liukumäkiä. Siellä kun oltiin juostu ja kiipeilty kaksi tuntia niin porukka oli valmis lähtemään kotia syömään ja juomaan. Mutta ihmetytti kyllä se, että vielä senkin jälkeen pikku väellä oli virtaa kaikenlaiseen. :)


Ihan pienimmille oli oma leikkipaikka. Kassullakin oli paljon ihmeteltävää.

TunnelimäkiTämä oli kaikkien suosikki.

3 kommenttia:

 1. Tuolla innostuu aikuinenkin! Joskus hiihtolomalla olin meidän pikkuisten kanssa siellä ja Seba tuli sitten viimeiseksi puoleksitunniksi mukaan. Arvaa han sen kenet oli kaikista vaikeinta saada pois - suurin lapsi Seba tietenkin! Ja Sanni ja Juho nauroi kippurassa kun Seba paidanselkä märkänä juoksi portaita aina uudestaan liukumäkeen: "VIELÄ KERRAN!!!" :D

  Saila

  VastaaPoista
 2. Hauskoja kuvakulmia! On kyllä hyvä paikka lapsille... Yritin hakea tuosta liukumäestä vauhtia Daalian synnytykseen, kun laskettu aika oli menny yli. Ei auttanut. :)
  Annu

  VastaaPoista
 3. Mää ootanki että Kassu kasvaa, että päästään uudestaan tuonne. Nyt oli vähän hankala, ku juoksin kamera kädessä nuiden perässä, niin ei voinu ihan ottaa kaikkea iloa orti :) Ja on kyllä ihme ettei Annulla synnytys käynnistyny tuolla! sen verran kova meno! :)

  VastaaPoista