perjantai 11. toukokuuta 2012

Neljän päivän matka

Sain kokea ikimuistoisen, neljä päivää kestäneen matkan Itävaltaan. Kohtuullisen vähän matkustaneena,sain yllin kyllin uusia kokemuksia ja tunnetiloja siitä,mitä erilainen ympäristö voi ihmisessä herättää. Täydellisen reissun jälkeen on vaikea pukea sanoiksi kokemaansa, mutta ehdottomasti haluan tehdä matkasta kuvallisen päivityksen. Monta paikkaa jäi kuvaamattakin, mutta mieleen ne painuivat pysyvästi.


Königssee

Wien


Hundertwasserhaus


Schönbrunnin linna
4 kommenttia:

 1. Vau, aivan mieletön reissu ollut ihan varmasti! Kenen kanssa olit reissussa? Meillä on Seban kans haaveena päästä käymään Itävallassa, ja viime syksynä meinattiinkin käydä, mutta päädyttiin sitten kuitenkin halvempaan vaihtoehtoon Bremeniin. Tuonnekin on kyllä pakko päästä! :) Tuliko puhuttua Saksaa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mieletön, että tuntuu kuin reissun jälkeen osa minussa olis muuttunut, hyvällä tävalla :) Se oli palkintomatka, joten mukana 6 muuta myyjää ympäri suomen ja kaksi "maksajaa". Oli mukava porukka ja päästiin käymään mielenkiintosissa paikoissa. Suosittelen oiken lämpimästi matkaa Itävaltaan!

   Paljon ei tullut Saksaa puhuttua, mutta into sen mieleen muistuttamiseksi tuli. Syksyllä uus reissu Saksaan, ja sillon aijon kieltä käyttää. Kesä siis opiskellaan. Jos sulla on jotain materiaalia niin mielellään ottasin, ku omat kirjat jossain missä lie.

   Poista
 2. upeita kuvia! se on vain niin, että kun kerran käy ni se vie mennessään. matkustaminen on suuri lisä elämässä. me tässä kartoitettu syksyn reissua, et minne mentäis...

  VastaaPoista