keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Paluu

Jatketaan siitä mihin jäätiin, eli syksyyn. Siihen aikaan kun lampaatkin olivat vielä pellolla.

koivu ja kuusi,sulassa sovussa 

 Kamala miten elämä vain menee ja joku itselle tärkeä asia jää vain tekemättä. Niin kävi minulle tämän blogin kanssa. Paljon löytyy tekosyitä ja oikeita syitäkin muutama, mutta jätetään ne silti tänne kirjoittamatta. Tärkeintä itselle on nyt se että saan tehtyä tämän päivityksen murtamalla samalla sen aikaansaamattomuuden muurin tällä saralla.
Muuten olen ollut erittäinkin aikaansaava :) Me löydettiin syksyllä oma asunto ihan vanhan asunnon lähinurkilta ja päästiin vuoden vaihteessa muuttamaan. Remonttia ollaan tehty töiden ohessa ja se kait suurimman ajan on syönyt. Nyt aletaan pikkuhiljaa jo asettumaan aloillemme ja kotikin näyttää jo omalta ja aika kivalta. Tähän aiheeseen varmasti palaan :)

Jos tänne jokunenkaan enää eksyy näin pitkän hiljaisuuden jälkeen, niin suuri kiitos maltillisuudesta ja siitä että vielä tulet.

Kuulumisiin!

6 kommenttia:

 1. Mukavaa, kun tämäkin blogi on herännyt henkiin! :)
  -veera-

  VastaaPoista
 2. Jes, tervetuloa takaisin! Uusia kuvia odotellessa. :)

  VastaaPoista
 3. Täällä ollaan! Uusia juttuja innolla odotellen.. :)

  VastaaPoista
 4. Joo minäkin täällä vieläkin käyn aina kurkkimassa, mukava ylläri että palasit! :) Kuinka läheltä Ananderintietä löysitte uuden? Pitäisköhän meidänkin tosissaan katella asuntoa Kaakkurista, kovasti houkuttelis... Saa nähdä minne päädytään!

  Nyt vain lisää postauksia, innolla ja uteliaana odotellaan täällä :)

  VastaaPoista
 5. Kiva kun palasit!:) Välillä oon aina käyny kurkkaa et oisitko päivittäny blogia:) tekispä mieli nähdä teijän uus koti, siellä on varmasti kaunista!!

  VastaaPoista
 6. Ihanaa että ootte täällä!!! Seuraavalta tieltä löyty uus asunto, ei ollu pitkä muuttomatka:)

  VastaaPoista