tiistai 21. helmikuuta 2012

Kurkistus uuteen kotiin

Niin älyttömän mukava että, jotkut vielä käyvät näillä sivuilla katsomassa onko tullut uutta juttua. Nyt ois sitte aika raottaa pikkusen uutta kotiamme tänne blogiinkin. Mikään huone ei ole vielä kokonaan valmis. Lattialistat puuttuu kaikkialta ja tapetteja odottaa rullassa seinälle laittamista, mutta koti alkaa tuntua jo omalta ja viihtyisältä. Mennään siis pienelle visiitille makuuhuoneeseen.

Kun kameran ottaa esille, tietää Kassu minne suunnistaa, jotta pääsee kuvaan mukaan. :) Nyt kun makuuhuoneessa ollaan, on pakko ottaa lähempään tarkasteluun sen kaunein huonekalu. Joskus aikaisemmin esittelin kangasta, jolla aion päällystyttää vanhan rokokoo tuolimme. Ennen muuttoa saimme tuolin verhoilijalta ja saimme tuoda sen heti uuteen kotiin. Ja heti sen nähtyäni selvisi, mihin huoneeseen se kuuluu. Makuuhuoneessa se on myös eniten turvassa tahmatassuilta.Kattokruunu odottelee kahta varjostinta. Kirpputorilta niitä metsästetään, joten voi mennä vielä aikaa niiden saamiseen. Tietyllä lailla tällainen keskeneräisyys viehättääkin minua.

 
Tällä kertaa katsellaan makuuhuonetta enimmäkseen tältä kantilta. Sängyn vastakkainen seinä tulee esittelyyn myöhemmin. Siellä on vaatesäilytystä ja hienoa tapettia tulollaan. On siellä nytkin jo pikkuisen kuvattavaa. Vaatesenkin päällä on Tukholman tuliais maljakko, johon saa laitettua monta yksittäistä kukkaa . Herätti mielenkiintoni  omalaatuisella kauneudellaan.
Aika hidasta on tämä remontin eteenpäin vieminen töiden ohella, mutta mukava kun tietää että pikkuhiljaa se valmistuu ja muokkautuu enemmän ja enemmän oman näköiseksi. Makuuhuonekin on muuttunut lähtötilanteesta jo aika paljon.

4 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä uudessa kodissa! Lisää kuvia jäämme odottamaan...

  Huomasitko et mun blogissa on sulle "one lovely blog award" :D Poimi talteen jos kiinnostaa

  VastaaPoista
 2. Näkee kyllä, että kyseessä on Annen kodin makuuhuone. Kaunista ja söpöä yhtäaikaa.
  Ikävä sua ja teitä..
  Minäkin odottelen uusia kuveja!

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis makuuhuone, serkku hyvä! =) Kaisan blogin kautta tämän bongasin. Tervetuloa vastavierailulle tosimummolaan!

  VastaaPoista
 4. Huomasin Kaisa tuon sun jutun. Ja poimin tietysti talteen. :) toteutan kun saan kuvat tärkeistä asioista :)
  Mukavia kommentteja teiltä ystävät! Tiina, vastavierailu on tehty!:)

  VastaaPoista