keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Lomalla

Ihanaa! Ollaan vihdoinkin lomalla koko perhe, oltu jo kolme päivää. Mitään suurempia reissusuunnitelmia ei ole, sillä aijotaan nauttia kotona olosta ja toistemme seurasta. Se on nimittäin nykyään harvinaista herkkua.
Ihan ekaksi piti käydä hakemassa kukkia kotiin, kun kerranki on aikaa niitä rauhassa katsella. Olin ihan yllättyny, että tähän aikaan vuodesta leikkokukka valikoimassa oli hyasinttejä. Nyt meillä tuoksuu hiihtolomalla ihan joululta. :)


Käytiin kukanhakureissulla myös Katri Antellin kahvilassa juomassa Kenia kahvia ja nauttimassa suuret leivokset. Enkä ihmettele yhtään, miksi kyseinen kahvila on tunnettu juuri omenahyvekakustaan. Täydellisen nautinnon haasteelliseksi teki kirkuva poikamme, jota piti yrittää pitää kaikin keinoin hiljaisena, ettei olisi pilannut myös muiden kahvilassa olijoiden kahvinautintoa.
3 kommenttia:

  1. Aurinkoista lomaa! Mekin lomailtiin koko perheen voimin hiihtolomaviikko ja tuli sekin kyllä tosi tarpeeseen. Nyt jaksaa taas paremmin normaali arkea:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Toivottavasti meilläkin tämä tuo lisää voimia tuleviin viikkoihin. :)

    VastaaPoista
  3. Kävin itsekin viimeksi siellä ollessa Katri Antellilla ja tulin siihen tulokseen että paras kahvila ehkä :) Rauhallista ja täydelliset teekupit!

    VastaaPoista