perjantai 11. maaliskuuta 2011

Kirkasta lasia

Kaaos ollaan taas pikkuhiljaa selättämässä. Kaikki paikat ovat olleet pitkään ihan rempallaan ja yksinkertaisesti kameraa ei ole voinut suunnatta mihinkään kohteeseen vallitsevan kaaoksen vuoksi. Jonkin aikaa sitten kirppikseltä ostetut lasitastiat ovat edelleenkin keittiönpöydällä odottamassa paikkaa kaapista. Se kaappiin laittaminen vaatii hieman järjestelyä ja astioiden siirtelyä kaapista toiseen, jotta uudet tulokkaat mahtuvat mukaan.

Tein samaisella kirppisreissulla paljon hyviä astialöytöjä. Kaikista parhaat ovat kuitenkin nämä kuvattavana olevat huurrekuviolasit. Jotenkin nuo metsäkauris kuviot ovat niin söpöt ja herkät.


Samalla tyylillä valmistettu lintukermakko löytyi myös samalla reissulla.


Viimeviikonlopun Ikea reissulta lähti mukaan muoviset viherkasvit. En ole aikaisemmin harrastanut näitä ikivihreitä, mutta nyt tuntui houkuttelevalta saada keittiöön jotain helppoa piristystä.

Nyt energiat suunnataan paikkojen järjestelyyn, jotta päästään viikonlopputunnelmiin.Hauskaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Oot kyllä tehny ihania löytöjä kirppikseltä! Saanko kysyä miltä kirppikseltä noi löyty? :) Täällä on ollu kaaoksen kans sama juttu, monta päivää ollu kaikki paikat sekasin ja hujan hajan, mutta viimein tänään sain siivottua koko huushollin. Pitää vaan muistaa ettei sitä aina tarttekaan jaksaa kaikkea... :)

    VastaaPoista
  2. Täällä se kaaoksen pituuden voi laskea jo viikoissa.:)joskus pitää todellakin antaa kaiken vain olla. Nuo on Eetun kotipaikan läheltä kirppikseltä. Syrjäkyliltä yleensä tekee parhaat löydöt.:)

    VastaaPoista