lauantai 2. helmikuuta 2013

Vaihtokaupat

Tein elämäni ensimmäiset kunnon vaihtokaupat. Laitoin viime viikonloppuna meidän vihreän antiikkisohvan myyntiin Toriin. Halusimme päästä siitä mahdollisimman pian eroon, sillä se ei missään vaiheessa löytänyt paikkaansa tässä kodissamme. Vuoden olemme pitäneet sitä Kassun huoneen nurkassa ja miettineet sen kohtaloa.
Heti kun ilmoitus näkyi netissä, tuli ensimmäinen soitto sohvasta. Meille ehdotettiin vaihokauppoja! Että vaihtaisimme sohvan kahteen nojatuoliin. Ensin olin hyvin epäileväinen vaihtokauppojen suhteen, mutta pikkuhiljaa valkeni, että vaihtokaupattavat tuolit olisi juuri meidän tyyliset. Ja jo samana iltana olimme päässeet eroon sohvastamme ja saaneet tilalle ihanat nojatuolit olohuoneeseemme. Olen vieläkin ihmetellyt, että miten näin voi käydä!? Tuolit ovat ihan täydelliset olohuoneeseemme.


Samalla voisin esitellä uuden taulumme. Teetimme ison taulun isäni ottamasta valokuvasta. Se on on otettu Pohjois- Norjasta ruska aikaan. Kaukaa katsottuna taulu näyttää öljyvärimaalaukselta, mutta kun katsoo lähempää voi huomata lapin rinteillä käyskentelevät porot. Ajattelin heti kuvan nähtyäni, että tuosta teetän taulun. Rinteen ruskan värit sopivat hyvin olohuoneemme sisustukseen ja poroaiheet ovat aina minua viehättäneet. Ja kuva itsessäänkin on jo niin hieno, että kelpaa tauluksi oikein hyvin :)


Yksi sarivpää koristaa eteisen seinää. Sain tämän lahjaksi vanhemmiltani, kun valmistuin Sisustussuunnittelijaksi.


10 kommenttia:

 1. Kauniit tuolit ja koko koti ♡

  VastaaPoista
 2. Aivan mieletön tuuri kävi! Ihanan näköistä teillä :)

  VastaaPoista
 3. Oon itekki miettiny että ei kovin monesti oo tollanen tuuri. Ainakaa mulla ... :)

  VastaaPoista
 4. Mukavat tuolit saitte! Ja hieno tuo kuva, ite en oo käyny lapissa ruska-aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lappiin pitäs kyllä päästä käymään! Maisemat niin ainutlaatuisia.

   Poista
 5. Lukasin koko blogin läpi kertaheitolla, onpa teillä ihana koti ja ihanaa muutenkin :) Terveisiä Espoosta! -Luokkakaveri Anni Lybeltä-

  VastaaPoista
 6. Oi mikä ilonen yllätys Anni, että oot löytäny tänne! :) Oon käyny sunki blogia aina sillon tällön katteleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, löysin Sallan blogin kautta tänne ja sitte olin aivan, että "JEEE!!" Pitää heti lisätä sivupalkkiin luettujen listaan :)

   Poista
 7. Vau, mitkä tuolit! Aivan tosi makeet nuo jalat kaikkine yksityiskohtineen! :)

  VastaaPoista