sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Isänpäivä valmisteluja uudessa keittiössä

Vihdoin olemme saaneet valmiiksi keittiöremontin. Miten mukava onkaan työskennellä uudessa ja toimivassa keittiössä vanhan keittiön jälkeen. Ruoan laittoon ja leipomiseen on saanut myös sen myötä uutta virtaa.

Leivottiin Kassun kanssa suklaa kakku isille  <3

kutsuu itseään leipurihiivaksi :)Tässä muutamia kuvia uudesta keittiöstämme. Kalusteet otettiin Keittiömaailmasta , yllättäen :) Ja täytyy sanoa ettei suunnitelmassa ollut mitään valittamista ;) Eetu teki tammiviilusta hienot avohyllyt, jotka korostuvat hyvin valkoisesta keittiöstäOvi on mattapintainen maalattu MDF ja vedin valkoinen reelinki. Taso 40mm paksu laminaatti.
Hyvää Isänpäivää kaikille ISILLE!9 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Ihanan raikasta ja tilavaa. Samaa ei ehkä voi sanoa meidän keittiöstä, köh köh.

  Ja muutenkin, mukava kun blogi taas heränny henkiin :)

  VastaaPoista
 2. Onpa kyllä hyvännäköinen keittiö, valkoinen toimii! :) Ja just joku aika sitte mietin että toivottavasti päivität vielä blogia, niin sieltähän se tuli.. :)

  VastaaPoista
 3. Olipas mukavaa löytää uusi postaus täältä. Mahtavannäköinen keittö teillä, onnittelut! Täällä koko perhe ihastelee. :)
  - Anna

  VastaaPoista
 4. Upea keittiö, valoisa ja vaalea. Ja ihanan rouhean näköinen taso!

  VastaaPoista
 5. Hieno keittiö! Olis varmasti nautinto kokkailla tuolla. Mutta miten voikin sattua niin, että suunnitelmassa ei ollut mitään valittamista ;D

  VastaaPoista
 6. Vautsi! Hyvältä näyttää :) Katoin ensin että teillä on yhellä seinällä vaaleanpunaiset kaapit <3 ei mitään moitittavaa ois ollu siinäkään! Kyllähän se piristää kun saa keittiöön uutta! Meiltä puuttuu vielä oikeanlainen taso ja lattioiden maalaus, jospa jouluksi saatais :)

  VastaaPoista
 7. Kerrassaan kivoja kommentteja :) on ollu kyllä kiva ku on saanu käyttää uutta keittiötä ja todeta se että kaikki muutokset on ollu erittäin hyviä ja toimivia.
  Ihana että näin laiskan postaus tahdin jälkeen näin moni on tätä kattonut.
  Oon oikeen kiitollinen näistä jokaisesta kommentista!

  VastaaPoista
 8. Pakko kommentoida, kun minäkin katoin että yhet ovet on vaaleanpunaiset :) Hienolta näyttää! t. Saila Seban tunnuksilla :)

  VastaaPoista
 9. Kyllä todella näyttää :)Jossain kummallisessa valossa otettu kuva mielenkiintonen väriratkasu ois ollu..:)

  VastaaPoista