tiistai 10. toukokuuta 2011

Äitienpäivä tunnelmista

Muutama päivä on jo äitienpäivästäkin kulunut ja nyt sain vasta kuvat laitettua koneelle ja pääsen päivittämään äitienpäiväkuulumisia. Minulla oli nyt toinen äitienpäivä ja ensimmäinen sellainen että oma lapsi oli tehnyt ihania yllätyksiä päiväkodin tätien avustuksella.:)

Kassun tekemä koru ja kortti lämmitti sydäntä. :) Oli ite valinnut helmet tuohon koruun ja rytännyt pikkukätösin silkkipaperia.    
Äitienpäivä aterialta saatu ruusu pysyi hengissä automatkat limukkapullossa.

Valmiiksi katetun aamupalan jälkeen suunnistettiinkin jo Rokualle äitienpäivä aterialle. Sieltä jatkettiin matkaa molempien äitejä muistamaan. Mukavan pikkureissaamisen jälkeen oli myös mukava tulla takaisin kotia vielä hetkeksi rauhoittumaan ennen työviikon alkua. Ja nyt työviikon jo alettua päiviä piristää tämän kevään ensimmäiset pionit maljakossa. Värien hehkun lisäksi niistä tulee ihanan keväinen tuoksu.

1 kommentti:

  1. Ihania lahjoja. Lasten tekemät yllätykset on ihan parhaita! Itekki sain nyt ekaa kertaa päiväkodissa tehtyjä äitienpäiväyllätyksiä ja olin niin onnellinen ja ylpeä niistä:) Oli kyllä pienet taiteilijatkin niistä ylpeitä. Seela ei malttanut edes oottaa ihan sunnuntaihin asti, kun yllätys poltteli kaapissa:)

    VastaaPoista