sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Avaimet kevääseen



Kuinka monesti joutuu viikon aikana etsimään avaimia ympäri taloa? Aina kun tulee kotiin, on avaimet kädessä, ja joka kerta ne laittaa eri paikkaan.Ja kun taas avaimia tarvitsee lähtiessä , niin ne ei ikinä ole siellä minne ne on muistellut laittavansa. Nyt meillä on se ongelma toistaiseksi ratkaistu. Laitettiin eteisen seinään magneettilinnut, jotka pitävät avaimet juuri oikeassa paikassa. Ja suuren hyödyn lisäksi, ne tuovat silmäniloa.







Kotisunnuntain kunniaksi tein täyteläistä mascarpone-puolukka piirakkaa. Olen muutenkin yrittänyt etsiä puolukkaisia reseptejä, koska pakastinta pitäisi saada tyhjennettyä ennen uutta marja-aikaa. Puolukoita on jäljellä vielä monta rasiaa.

maanantai 23. huhtikuuta 2012

Kasvattamista




Tässä on mun ja Kassun tämänhetkiset kasvatit, rucolan poikaset.  :) Kasvatus on ollut tähän asti aika helppoa  ja mukavaa.

keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Vapaapäivän unelmointia










Montana Livingillä on  hienot kalustesysteemit! Paljon eri syvyyksiä, leveyksiä, korkeukisia ja paljon herkullisia  värejä, joista sais rakenneltua todella  hienoja kokonaisuuksia. Kuvastosta sain paljon inspiraatiota oman eteisen kalustamiseen, joka on tällä hetkellä vielä kipsilevypinnalla ilman kalusteita.

maanantai 16. huhtikuuta 2012

Autolla ajetaan varo varovasti




Kassu sai kummisedältään kastelahjaksi peltisen koristeauton. Sitä säilytetään korkealla kirjahyllyn päällä ja sitä ihaillaan hyvin useasti . Ja hyvin pienestä pitäen on pojalla ollut tiedossa, kuka tärkeä henkilö autoon liittyy ja kuka sen on tuonut. Eilen oli harvinainen päivä, kun auto nostettiin alas ja annettiin varovasti ajaa sohvalla. Ja keskittyminen varovasti ajamiseen oli ihailtavaa.

lauantai 14. huhtikuuta 2012

Tapettitaulu

Makuuhuoneeseen, sängyn vastakkaiselle seinälle on tulossa suuri tapettitaulu. Tapetti on kyllä ollut paikoillaan jo useamman kuukauden, mutta viimeistely listoilla puuttuu. Kehystämme tapetin reunat koristeellisella listalla, joilloin tapetoitu alue rajautuu suureksi tauluksi.

Koristeellisen tapetin vastapainoksi Eetu teki selkeälinjaisen vaatesenkin, jonka päälle voi laittaa koriste-esineita ja kukkia.

Birdcake Walk tapetti on Nina Campbellin mallistosta.






maanantai 9. huhtikuuta 2012

Pääsiäisherkku









Sunnuntai päivä kului rattoisasti siskon perheen luona. Lähipellon hanki kantoi isompaa ja pienempää. 

Viemiseksi tein mangorahkakakun, jonka koristelin Macaron-leivoksilla ja vaahtokarkeilla. 



lauantai 7. huhtikuuta 2012

Koti pääsiäinen





Tälle pääsiäiselle emme asettaneet suuria suunnitelmia etukäteen. Se tuntui parhaalta ratkaisulta rauhoittumiseen. Ollaan nukuttu aamulla pitkään koko porukalla ja herätessä on ollut niin nälkä että hätäisimmälle on jouduttu puuroja jähdyttelemään ikkunan välissä.:)


Päiväkodistakin oli tuomisia kotia. Vihanneskrassin kasvattaja oli ylpeä pienistä vihreistä "kukistaan".



Tipujen havittelua




sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Värikkäät vieraat



Kassun kanssa odoteltiin virpojia koko aamu. Ja voi että sitä jännityksen ja ilon määrää kun vihdoin ovikello soi ja nuo kummajaiset alkoivat lorua lausumaan.

Ja tipuruohokin on valmista :)