keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Tipuruohon alku

Pari päivää sitten laitettiin kasvamaan pääsiäisruohot ja ohrat. Kastelua ne ovat saaneet riittävästi pojan toimesta, joka muistaa tehtävänsä monta kertaa päivässä. Tänä aamuna näkyi selkeä tulos ja niitä ihasteltiin ja sorkittiin pitkään ennen aamupuuroa. Kassu onnessaan tipuruohoistaan! :)





tiistai 27. maaliskuuta 2012

Sohvanurkkaus









Meidän olohuoneen väritys taitaa olla muillakin jo hyvin selvillä. Äiti oli löytänyt vasta tummanharmaan kauristyynyn ja ajatellut sen olevan meille sopiva. Ja niinhän se olikin, täysin oikean harmaa minun makuuni. 

Joululahjaksi sain siskolta pellavan värisen tyynyn, johon on painettu vakoisella taskukellon kuva. Tässäkin tyynyssä paljon sellaista, mikä tekee siitä meidän näköisen .

Kiitosta vaan löytöjen tekijöille!

Pakko vielä laittaa tämänpäiväinen omakin läytö mukaan. Kangaskassille tulee varmasti käyttöä.





lauantai 24. maaliskuuta 2012

Siivouspäivä


Siivouspäivä...

                                                                                                                                      ...karkki-ilta



keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Kaunis eläin


Kirjat peuran taakse ois voinut vaikka vaihtaa kuvaa ottaessa. :)
Tämä valkoinen kipsi peura vaihtaa kodissamme tuon tuostakin paikkaa. Nostan sen aina turvaan remontoinnin tieltä parempaan paikkaan. Ja hetken kuluttua on taas se tilanne, että se on vaaravyöhykkeellä.

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Tämä sunnuntai




Tähän sunnuntaihin mahtui aamun rauhallinen hetki muiden vielä nukkuessa, pullantuoksua työpaikan näyttelyssä, pojan iloa ensimmäisestä suklaamunasta, lohikeittoa, miehen nimipäivä kahvit, rauhallisempi hiihtolenkki flunssan jäljiltä ja siskon ja veljen vierailu.

tiistai 13. maaliskuuta 2012

Seitsemän asiaa


Kiitos Kaisa mukavasta "tehtävän annosta"

Sain siskoltani tunnustuksen jossa minun tulee

-kiittää ja linkittää tunnustuksen antajaa
-kertoa 7 asiaa itsestäni
laittaa tunnustus 15 blogiin




1. Ja alkakoon sillä millä aamunikin alkaa, eli aamukahvilla. Varaan jokaisena aamuna puoli tuntia aikaa kahden kupposen juomiseen. Ensimmäisen juon aamupalan yhteydessä, toisen sohvalla nauttien ja haaveillen. Kaksi vuotias poikanikin tietää jo tämän suuren hetkeni. Viikonloppuisin kun Kassu herää minua aikaisemmin, tulee  hän sänkyni viereen houkuttelevasti huutelemaan: " Tuu äiti aamukaffille".

Silloin kun kahvin pinnasta heijastuu taivas, tietää että kevät on tulossa. 


2. Haaveilu  kuuluu myös jokapäiväiseen elämääni. Ja uskon että suurin osa haaveilusta tapahtuu juuri aamulla, edellä mainitun nautintoaineen äärellä. Toistuvasti haaveilen siitä, että osaisin ratsastaa hyvin. Ja suuri aikomukseni onkin tämä haave joskus toteuttaa. 
Kuvassa ystäväni Jonna, Ville-veli ja Eppu-heppa

3.Nautin  työstäni keittiösuunnittelijana.  Tulen onnelliseksi siitä, kun saan löydettyä asiakkaani tyylin ja suunniteltua hänelle juuri oikeanlaisen keittiön hänen tarpeittensa ja toiveidensa mukaan. Koneeltani löytyi muutama kuva kahdesta  toteutuneista kohteesta. Näistä näkee hyvin sen, että tyylejä on monenlaisia. 





4. Leikkokukat piristävät aina. On varmasti jo aikaisemminkin blogissani tullut ilmi se, että ostelen niitä kimpuissa tai yksistään ja kesällä poimin luonnosta tai kukkapenkistä. Kukilla on joku hyvä vaikutus siihen, että koti pysyy paremmin järjestyksessä, kun on kukkamaljakko pöydällä.



5. Minussa asuu vahvasti pieni materialisti. Voiko joskus onnellisemmaksi tulla , kuin uudet kengät saadessaan, tai löytäessään kirpputorilta maailman hienoimman valaisimen. Niin se vain on, että tällaiset asiat saa minut joskus niin äärettömän tyytyväiseksi. En välttämättä tarvitse tämän tyylisen onnen tuojaksi isoa asiaa, se voi tulla kun huomaan yhtäkkiä omistavani jonkun kauniin esineen, jonka olen omistanut jo monta vuotta. 
Kuva on Tukholmasta kauppakeskus NK:sta. Käytiin siellä jouluostoksilla työporukan pikkujoulureissulla. 


6. Jos minulla olisi enempi aikaa, leipoisin kakkuja ja koristelisin ne hienoiksi. Äitiyslomalla teinkin niin. Kuvassa olevan kakun tein ihan huvikseni, kun ei kakun teko hetkellä ollut mitään juhliakaan tiedossa. Nykyään  leipominen on jäänyt vähän vähemmälle, mutta silloin kun siihen on joku syy, teen mielelläni kakun.


7. Tämän hetken polttavin aihe on hiihto! Tänä vuonna olen päässyt sen makuun oikein kunnolla. Ja ei tunnu yhtään siltä, että talvi olisi ollut liian pitkä. Tottakait kevään tulo on ihana asia, mutta hieman huolestuneena olen seurannut veden tippumista räystäiltä. 



Tämän hauskan tunnustuksen annan ystävälleni Annukalle. (blogi yksityinen).
Kopio itsellesi, jos kerkeät koulukiireitten ohella tekemään. :)



lauantai 10. maaliskuuta 2012

Aarre löytyi

Eilen illalla oltiin Kassun kanssa aarteen etsintää, tongittiin siin mun romulaatikoita, joiden sisällön meinaa itsekin aina unohtaa. Ja yksi aarre löytyi, joka teki tästä aamusta naurun täyteisen. Pyörällä ajavaa peltiankkaa piti ensin liimata ja korjata, ennen kuin se pääsi vauhtiin.







torstai 8. maaliskuuta 2012

Kaloja Kassulle

Nina Campbellin  Aguarium-tapetti on hauskan näköinen kokonaisuudessaan. Läheltäkatsottuna  näyttää kuin jokainen kala olisi kirjailtu värikkäillä langoilla.





"Kalatapittia" huutelee Kassu riemukkaana ja on varsin tietoinen kenelle kalat kuuluuvat.