tiistai 24. toukokuuta 2011

Kesän ensimmäinen juhla

Viikonloppuna päästiin juhlimaan Kassun papan viisikymppisiä. Ilma oli mitä parhain ulkojuhliin:  aurinko paistoi lämpimästi, tuuleskeli sopivasti, eikä sääsketkään olleet vielä kiusana. Oli helppo päästä kesäjuhlan tunnelmaan kauniissa maalaismaisemissa. Tuntui todella jo kesältä. Onnea vielä päivänsankarille!


Pihaa koristivat suuret kukkaruukut kesäkukkineen

Synttärisankari sai monenlaista juhlaohjelmaa.


Setä taitaa olla Kassun suosiossa näiden ajelujen jälkeen :)

tiistai 10. toukokuuta 2011

Äitienpäivä tunnelmista

Muutama päivä on jo äitienpäivästäkin kulunut ja nyt sain vasta kuvat laitettua koneelle ja pääsen päivittämään äitienpäiväkuulumisia. Minulla oli nyt toinen äitienpäivä ja ensimmäinen sellainen että oma lapsi oli tehnyt ihania yllätyksiä päiväkodin tätien avustuksella.:)

Kassun tekemä koru ja kortti lämmitti sydäntä. :) Oli ite valinnut helmet tuohon koruun ja rytännyt pikkukätösin silkkipaperia.    
Äitienpäivä aterialta saatu ruusu pysyi hengissä automatkat limukkapullossa.

Valmiiksi katetun aamupalan jälkeen suunnistettiinkin jo Rokualle äitienpäivä aterialle. Sieltä jatkettiin matkaa molempien äitejä muistamaan. Mukavan pikkureissaamisen jälkeen oli myös mukava tulla takaisin kotia vielä hetkeksi rauhoittumaan ennen työviikon alkua. Ja nyt työviikon jo alettua päiviä piristää tämän kevään ensimmäiset pionit maljakossa. Värien hehkun lisäksi niistä tulee ihanan keväinen tuoksu.