lauantai 30. huhtikuuta 2011

Kohta vihertää

Viimeviikonloppuna otin tuomen oksia maljakkoon ja melko nopeasti silmut alkoivat aueta huoneenlämmössä. Ei mene silti kauan kun ulkonakin alkavat puut ja pensaat vihertämään. Keväällä kaikki edistyy niin nopealla tahdilla ja näkyvästi, että kesään siirymistä ei voi olla huomaamatta. Tokihan siihen varsinaiseen kesään on vielä hetki aikaa.

                                         Tarkastelkaahan kevään merkkejä. :)

perjantai 22. huhtikuuta 2011

Vierailu 2: Pääsiäistunnelmia



Pääsiäisloma aloitettiin mun kotona oleskellessa. Siellä oltiin keretty valmistautuakin pääsiäisen tuloon leipomuksin ja koristein. Mukava päästä tunnelmaan, kun oma valmistautuminen on tänä vuonna jäänyt vähän vähemmälle.
Siskon tekemä pääsiäislintu on pieni pirteä yksityiskohta koristelussa
Pääsiäistunnelmaa terassilta. Tänä vuonna ilmat näyttää suosivan.
                                     Hyvää Pääsiäistä !!

sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Virvon varvon

Tähän aikaan sunnuntai illasta tekstipuoli taitaa jäädä vähäiseksi, mutta onneksi se ei haittaa tämän tyylisessä blogissa, jossa yleensä kuvat ovat tärkeämpiä.Tässäpä muutamia pääsiäistunnelmista, joihin päästiin virpojien ansiosta.:)


Pääsiäinen on  tullut taas yllättävän nopeaa ja paljon en ole kotiakaan kerennyt laittaa sen mukaisesti. Onneksi on vielä viikko aikaa varsinaiseen pääsiäiseen, joten eiköhän tässä jotakin kerkeä vielä värkätä.






lauantai 2. huhtikuuta 2011

Kevään värejä keittiöön

Tämän kevään tehostevärinä meidän keittiössä toimii pinkki. Ihanan piristävää ottaa raikkaammat sävyt käyttöön harmonisten talvisävyjen jälkeen. Innoittajana tälle värimaailmalle ovat olleet kirppikseltä löydetyt vaaleanpunaiset pinnatuolit. Tänään kaupassa käydessäni mukaan tarttui vaaleanpunaiset ruusut, jotka sopivat nappiin tuolien kanssa.



Kaivoin kaapista esiin myös viime syksynä hankkimani Pip Homen keittiöpyyhkeet. Syksyllä ne tuntuivat liian pirtsakoilta keittiöön ja jäi silloin käyttämättä. Onneksi niillekin löytyi nyt käyttöä!